Karabalık Çalışmaları Yakından Takip Ediyor - Son Dakika
Güncel

Karabalık Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

Karabalık Çalışmaları Yakından Takip Ediyor

Karabalık, "Bakırlı Mahallesi sakinlerine çifte sevinç yaşatacağız"

26.04.2013 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırlı Mahallesi'nde şuyulandırma ardından hız verilen parke yol çalışmaları paralelinde önümüzdeki ay bölge halkına tapularının da dağıtımının yapılacağını müjdeleyen Başkan Karabalık, çalışmaları yakından takip ediyor.

Kartepe İlçesinde imar uygulaması yapılan bölgelerde alt yapı sorunu olmayan güzergahların üst yapı iyileştirilmeleri belediye ekiplerince yürütülmekte. Bu kapsamda ekipler çalışmalarının bir ayağı da Sarımeşe Bakırlı Mahallesi'nde 10 sokak üzerinde nakış nakış parke döşemesi yaparak gerçekleştirmekte.

Bakırlı Mahallesi imar uygulaması çalışmalarının bitmesi ardından başlatılan üst yapı düzenlemelerini yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gelinen noktayı yerinde görmek için sürekli bölgede inceleme ve temaslarda bulunuyor. Bakırlı Mahalle Muhtarı Gülsüm Asan'a desteği ile moral veren ve mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetlerin gerçekleştirilmesi için ekipleri seferber eden Başkan Karabalık'a incelemeleri sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz da eşlik etti.

Bakırlı Mahallesi'nde Çiçek, Aşikar, Ortanca, Çeşme, Çiğdem, Özenç, Özenti, Özyaprak, Araklı ve Seymen Sokak üzerinde parke döşeme çalışmasının sorunsuz şekilde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Karabalık, mahalle sakinlerine önümüzdeki ay imar uygulaması tapularının dağıtımını da yapmayı hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Karabalık'ın çifte sevinç yaşatacak olmasından memnunluk duyduklarını ifade eden mahalle sakinlerini yüzlerini güldüren çalışmaları ve verdiği hizmetler için başkana teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Çalışmaları Yakından Takip Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement