Karabalık, Malatyalıların Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Malatyalıların Konuğu Oldu

Karabalık, Malatyalıların Konuğu Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda dernek üyelerini bilgilendirdi.

08.01.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Darende Göllüce Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne konuk olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda dernek üyelerini bilgilendirdi.

Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde Tepecik Mahallesi'nde bulunan Malatya Darende Göllüce Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine konuk olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı Dernek Başkanı Hikmet Yıldırım ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek binasında üyelerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a Tepecik Mahalle Muhtarı Saim Türker, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, meclis üyesi Osman Orhan, Orhan Akyüz, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle başkanı ile belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

İlçeyi karış karış gezen herkesle kucaklaşan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Malatyalılara, ticari, eğitim, sosyal ve kültürel alanda sağlanan hizmetleri hatırlattı. Hem nüfus, hem idari hem de yüzölçümü bakımından büyük bir kent haline gelen Kartepe'de yatırımların ve hizmetlerin sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti görmeye çalıştık. Sahip olduğumuz değerleri hizmetlerle taçlandırmak için makine parkuru ve teknik kadromuzu da güçlendirdik. Belediyecilik hizmetleri yanında gönüllere giden hizmetlerimizle sizlerle birlikte olduk. Bu sayede Kartepe'de sağlanan birlik ve beraberlikle bugün herkes gönül rahatlığıyla Ağrı Dağı kadar Kartepeliyim diyebilmekte. Herkese istikbal ve imkan olan Kartepe'yi tercih eden insanlar sayesinde bugün nüfusumuz 103 bine yaklaştı. Kartepe'deki istikbal ve imkanlara bakarsak yeni özel üniversite gelecek olması, ticari hayatı canlandıran banka sayısındaki artış, örnek bir Kent Merkezi Projesi, Hilton Oteli gibi yeni otellerin yapılmakta olması, hipodromu, toplu konut alanları ile marka değeri artan bir ilçe konumundayız. 10- 12 yıl içinde kent olgusu oluşmuş olacak. Marka kent olma yolundaki Kartepe, emin ve hızlı adımlarla yoluna devam ediyor" dedi.

Paranın kazanıldığı, üretimin yapıldığı, çalışkan insanların yaşadığı, bolluk ve bereketin çok olduğu Kartepe'de sergilenen belediyecilik anlayışı ile yapılan çalışmalarla herkesin hizmetkarı olmaya devam etmek için aday adayı olduklarını da hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bu akşam belediye başkan aday adayı olarak karşınızdayız. Aday adaylığı ile ilgili açıklamamda destek veren teveccüh gösteren sizlere bu vesile ile teşekkür etmek isterim. Bugünde sizlerden dün olduğu gibi desteğinizi ve duanızı istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Malatyalıların Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement