Karabiga Kadın ve Çocuk Merkezinde Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Karabiga Kadın ve Çocuk Merkezinde Sertifika Töreni

Karabiga Kadın ve Çocuk Merkezinde Sertifika Töreni

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga’da Kadın ve Çocuk Merkezinde düzenlenen dikiş kursuna katılan 15 kursiyer sertifikalarını aldı.

10.06.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga'da Kadın ve Çocuk Merkezinde düzenlenen dikiş kursuna katılan 15 kursiyer sertifikalarını aldı.

Karabiga'da düzenlenen dikiş kursu sona erdi. Kursa katılan 15 kursiyer, eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı. Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, "Kursiyerler aldıkları eğitim ile dikiş becerisi kazanmışlar, eğitim süresince atık kumaşlardan, parça kumaşlardan ve düşük fiyatta aldıkları toplu kumaşlardan kendilerine, ailelerine, çevrelerine her türlü kıyafet dikebilmişler, yeri geldiğinde kendi yaratıcılıklarını kullanarak özgün kıyafetler oluşturabilmişlerdir. Atıkları, parça kumaşları kendi hayalleriyle birleştirip, bunları elle tutulur hale getirmek, diktiklerini çocuklarına, eşlerine giydirmek, kendi abiye kıyafetlerini dikmek hem mesleki beceri kazandırmış hem de aile ekonomilerine katkı sağlamıştır. Dikiş kursunun ilk mezunlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kursa katılıp becerilerini ortaya koyan, kendilerine ailelerine ve ekonomiye katkı sağlayan kursiyerleri kutluyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabiga Kadın ve Çocuk Merkezinde Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement