Karabük-Bbp Genel Başkanı Destici Kurşun Atacaksanız PKK Orada Kardeşim - Son Dakika
Güncel

Karabük-Bbp Genel Başkanı Destici Kurşun Atacaksanız PKK Orada Kardeşim

Karabük-Bbp Genel Başkanı Destici Kurşun Atacaksanız PKK Orada Kardeşim

BBP GENEL Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılmasını eleştirerek, 'Gerekli tedbirlerin alınmasını ve hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerinde mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz.

10.06.2016 01:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP GENEL Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılmasını eleştirerek, 'Gerekli tedbirlerin alınmasını ve hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerinde mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz. Kurşun atacaksanız PKK orada kardeşimö dedi.

Mardin'in Midyat İlçesi'nde dün PKK'nın bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlediği saldırıda şehit olan polislerden Şerife Özden Kalmış'ın Kastamonu'nun Araç ilçesinde düzenlenen cenazesine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cenaze töreninin ardından Karabük'ün Safranbolu ilçesine geldi. Bir lokantada partililerle birlikte iftar yapan Destici, yemeğin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

ALLAH AŞKINA TOPYEKÜN BİR OPERASYONLA ŞU KANDİL YERYÜZÜNDEN KALKSIN

Destici, Başbakan Binali Yıldırım'ın, 'PKK görüşmek istiyor, silah bırakacağını söylüyor, anlaşmak istiyor' sözünü hatırlatarak şöyle dedi

Bu tamamen büyük bir kandırmaca, büyük bir aldatmaca. Eğer Türkiye'yi yönetenler 2'nci defa hatanın daha büyük hatanın daha büyüğünü yapar. PKK ile bir pazarlık masasına, müzakere masasına otururlarsa o zaman vay Türkiye'nin haline vay ki vay. Uyarıyoruz, geçmişte dinlemediniz. Bedeli bu milletin evlatları ödüyor, siz ödemiyorsunuz. Bedeli benim Araç'lı Şerife bacım 6 aylık karnındaki bebeğiyle birlikte ödüyor. Askerimiz ve polisimiz kahramanca mücadele ederken, finans kaynaklarına yönelik yaptırım yok. Lojistiğine karşı mücadele yok. Dış desteğini kesmeye yönelik kararlı, cesur adımlar yok. Terörü ancak topyekün mücadele ederseniz yenebilirsiniz ve ortadan kaldırabilirsiniz. Türkiye'nin yapması gereken bir şey var. Şu Kandili her gün bizim uçaklarımız bombalıyor. Allah aşkına topyekün bir operasyonla şu kandil yeryüzünden kalksın. Bu çok mu zor'ö

MUTLAKA İDAM CEZASININ GERİ GETİRİLMESİ LAZIM

Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kalktığını hatırlatan Destici şöyle devam etti

Kim suç işlemişse yargılansın. Bunu idamla taçlandırmak lazım. Sen geleceksin Midyat'da bombayı patlatacaksın benim polisimi karnındaki bebekle birlikte şehit edeceksin. Bunun yaşama hakkı var mı Allah affetmiyor. Siz kimi affediyorsunuz Kul hakkı bu. Cumhurbaşkanına işlenen suçları affetmiyorsunuz mahkemeye veriyorsunuz. Devlete karşı, iktidara karşı işlenen suçları affetmiyorsunuz. Vatandaşın hakkını sen affedemezsin ki. Dolayısıyla affederse de ancak Şerife bacının eşi ya da babası affedebilir. Senin devlet olarak onu affetme yetkin yok. Senin devlet olarak yapman gereken o haini ipe göndermek olmalı. Bombayı patlatan, kurşunu sıkan teröristler için ve küçük yaştaki kızları kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler için mutlaka idam cezasının geri getirilmesi lazım.

KURŞUN ATACAKSANIZ PKK ORADA KARDEŞİM

Destici, gazetecilerin İstanbul'da terör saldırısında şehit olan polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılmasının sorulması üzerine şöyle cevap verdi

Özellikle şehit cenazelerinde bu tür istismarların, provokasyonların yapılması kabul edilemez. Kime yapılırsa yapılsın. İster ana muhalefet partisi liderine ister iktidar partisinin mensuplarına, ister başka partilerin mensuplarına. Bunların kabul edilebilir, hoş görülebilir, izah edilebilir hiçbir tarafı yoktur. Buna karşı hep birlikte toplu bir duruş sergilememiz gerekir. Bir daha tekrar etmemesi içinde mutlaka hem hükümetin hem de emniyet güçlerinin mutlaka acil tedbirler alması lazım. Sayın Kılıçdaroğlu'na ilk tepki Ankara'da olmuştu. Şimdi 2'ncisi oldu. Belli ki bu bir yerlerden sanki tezgahlanıyor gibi bir düşünce var. Şayet böyleyse buna son versinler. Bunun kimseye bir faydası olmaz. Yok bu ferdi bir olaysa bunu kim gerçekleştirmişse bununla ilgilide gerekli tedbirler alınsın ve bu tür hadiseler yaşanmasın. Çünkü en çok birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu bumerang gibidir. Yarın başkasına da dönebilir. Bu başka şeylere yol açar. Allah muhafaza etsin. Şehit cenazeleri iktidarla muhalefetin kavga yerine, provokasyon yerine dönüşürse bunun kimseye bir faydası olmaz. Bundan en çok ülkemiz, milletimiz zarar görür. Buna da vatan hainleri, bölücüler, PKK sevinir. Gerekli tedbirlerin alınmasını ve hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerinde mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz. Kurşun atacaksanız PKK orada kardeşim. Bu milletin, hepimizin ortak düşmanı. Yeni düşmanlar oluşturmaya, ayrışmayı, kamplaşmayı derinleştirmeye ve çatıştırmaya kimsenin hakkı yok. Herkesin bundan uzak durmasını bekliyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük-Bbp Genel Başkanı Destici Kurşun Atacaksanız PKK Orada Kardeşim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement