Karabük'te Hastalara Tablet Bilgisayar ve İnternet Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Hastalara Tablet Bilgisayar ve İnternet Hizmeti

Karabük\'te Hastalara Tablet Bilgisayar ve İnternet Hizmeti

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde hizmet veren Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara tablet bilgisayar ve internet hizmeti veriliyor.

17.11.2014 21:43  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimliği'nce 3 ay önce başlatılan uygulama ile hastalar, tedavi süresi boyunca istedikleri takdirde kendilerine geçici olarak verilen tablet bilgisayarla internet ortamında gezinerek vakit geçiriyor. Tedavi sürecinin bitiminde ise hastalar kendilerine verilen tablet bilgisayarları hastane yönetimine teslim ediyor.

Tablet bilgisayarda oyun oynayan 12 yaşındaki Yusuf Çetinalp, uygulamadan çok memnun olduğunu belirtirken refakatçı annesi Emine Çetinalp ise hastaneye gelmekten korkan oğlunun şimdi korkmadan geldiğini söyledi.

Fatma Aşkın ise uygulama sayesinde çocuğunun hastanede artık huysuzlanmadığını belirterek, Normalde hastaneye gelmek istemeyen çocuklarımız artık hastaneye gelmek istiyorlar. Bizlerde hastanede kaldığımız sürece bu uygulamadan yararlanıyoruz. Hastane yönetimine çok teşekkür ediyoruzö dedi.

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Selim Şahin, hastanede yatan hastalarına daha kaliteli bir hizmet verebilmek ve mutlu edebilmek için çalıştıklarını vurguladı. Şahin, şöyle dedi

Hastalarımız tedavi oldukları süre boyunca rahatsızlıklarını, acılarını unutabilmeleri konusunda talep ettikleri takdirde kendilerine tablet bilgisayar veriyoruz. Kendilerine hoşça vakit geçirebilmeleri, güncel haberleri takip edebilmeleri imkanını sunuyoruz. Hastalarımız verdiğimiz bu hizmetten dolayı çok memnunlar. Onların mutlulukları da bizi mutlu ediyor. Dolayısıyla güzel bir hizmet olduğunu düşünüyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Karabük'te Hastalara Tablet Bilgisayar ve İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement