Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum - Son Dakika
3.Sayfa

Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum

Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum

Karabük'te, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasında, kazaya neden olan ve başından yaralanan kişi, "Ben mi yapmışım kazayı?" diyerek hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

26.05.2016 13:41  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, sürücüsünün kontrolsüz şekilde sol şeride çıktığı iddia edilen otomobile, arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. 4 kişinin hafif yaralandığı kazaya neden olan ve başından yaralanan Mustafa Onur, "Ben mi yapmışım kazayı, hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

Karabük yönüne giden 51 yaşındaki Mustafa Onur yönetimindeki otomobil sürücüsünün sağ şeritten kontrolsüz şekilde sol şeride geçtiği sırada, arkadan gelen 41 yaşındaki Faruk Yüksel yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kaza, saat 10.00 sıralarında D-755 Karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi.

"BEN Mİ YAPMIŞIM KAZAYI HATIRLAMIYORUM"

Kazanın ardından iki otomobil de refüje savruldu. Kazada Mustafa Onur ve eşi Nuran Onur ile diğer araçta bulunan Faruk Yüksel ve Ufuk Can Ayyarkın hafif yaralandı. Kazaya neden olan ve başından yaralanan sürücü Mustafa Onur sağlık görevlilerine ne olduğunu sordu. Sağlık görevlisinin kaza yaptığını ve hastaneye götürüleceğinin söylendiği Mustafa Onur, "Ben mi yapmışım kazayı? Allah Allah. Hatırlamıyorum. Ben normal geliyordum" dedi.

Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum
"SANIRIM DÖNÜŞÜ KAÇIRDI"

Yaralanan diğer araç sürücüsü Faruk Yüksel ile önündeki aracın sağ şeritten sol şeride geçtiğini söyleyerek, "Yaşlı amca ile aynı yöne gidiyorduk. Sanıyorum dönüşü kaçırdı. Sağ şeritten sol şeride döndü" dedi.

Kazada yaralanan 4 kişi kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınırken polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaralı Sürücü: Ben mi Yapmışım Kazayı, Hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • engin: hayır emmi ne içtin acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement