Karabük Postası 60 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Karabük Postası 60 Yaşında

Karabük Postası 60 Yaşında

Yarım asırdır şehrin gündemini okuyucularına taşıyan Karabük Postası Gazetesi, 60. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

12.10.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarım asırdır şehrin gündemini okuyucularına taşıyan Karabük Postası Gazetesi, 60. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Merhum Ali İhsan Ersözlü tarafından kurulan Karabük Postası Gazetesi, 59. yaşını kutluyor. 12 Ekim 1956 yılında kurulan Karabük Postası Gazetesi, 1965 yılında Ali İhsan Ersözlü'nün vefatı üzerine Necmettin Timuçin Ersözlü önderliğinde yayın hayatına devam etti. İşi nedeni ile İstanbul'a giden Necmettin Timuçin Ersözlü'den sonra Karabük Postası Gazetesi'nin başına Tuncer Ersözlü geldi ve 1990 yılından bugüne kadar Karabük Postası Gazetesi yayın hayatına devam ediyor.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 60. kuruluş yılını kutlayan Karabük Postası imtiyaz sahibi Tuncer Ersöz'ü ziyaret ederek, birlikte pasta kesti.

Vali Orhan Alimoğlu ziyarette açıklamada, "Karabük Postası öğrendiğimize göre ilimizin en kıdemli gazetesi ve bugün 60 yaşına gelmiş. Tabii bir mahalli basın için 60 yıl uzun ve iyi bir süredir ama bir de bu süreyi iyi intibalarla doldurmuş. Biz Tuncer bey ve gazetesi hakkında hiç olumsuz bir şey duymadık hep güzel hizmet etmiş, o bakımdan Tuncer beyi ve çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu çizgide malum basının vazifesi insanların haber alma, bilgi alma ihtiyacını karşılamak, icabet ettiği zaman doğru yolunda insanlara yardım etmektir. Tuncer bey ve Karabük Postası bunu bugüne kadar başarmış. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide devam edeceklerine inanıyorum ve kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

Tuncer Esözlü de yaptığı açıklamada, bu işin ekip işi olduğunun altını çizerken, gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu ve bu mesleğin Anadolu'daki zorluğuna dikkat çekti.

Gazete sahibi Tuncer Ersözlü kendilerini ziyaret gelerek 60. Yıllarını kutlayan Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Defterdarı Osman Koçaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Tarım Müdürü Cemalettin Çataklı, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaarslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bölgenin Sesi Gazetesi Sahibi Ahmet Gölbek ile basın mensuplarıyla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük Postası 60 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement