Karabük'te Bunalıma Giren Şahıs Evin Çatısında Kendini Astı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Bunalıma Giren Şahıs Evin Çatısında Kendini Astı

Karabük’ün Yenice ilçesinde bir kişi evinin çatı katında kendini asarak intihar etti.

07.07.2016 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice ilçesinde bir kişi evinin çatı katında kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Mahallesi Cebecik sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 66 yaşındaki Kemal Cebecik, Almanya'dan dönüş yapan ve eşiyle boşanma aşamasında olan oğlunun durumlarına üzülerek evinin çatısına çıktı. Eline aldığı ipi çatının kalaslarına dolayarak boğazına geçiren Kemal Cebecik, kendini astı. Kemal Cebecik'in evde olmadığını fark eden yakınları çevrede aramaya başladı. Kemal Cebecik'in yakınları olan Tahir Sinan Cebecik ve İsmet Cebecioğlu evin çatı katına çıktı. Cebecik'i orada ipe asılı halde gören Tahir Sinan Cebecik, kesici bir aletle ipi keserek Kemal Cebecik'e kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kemal Cebecik, Yenice Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kemal Cebecik kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Bunalıma Giren Şahıs Evin Çatısında Kendini Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı
    13:35 Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bohçacı kılığında bir eve giren 3 kadın hırsız, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı. Hırsızların eve giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
    13:35 Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

    Kilis'te hırsızlık suçundan aranan ve 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S, Barış Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Bilecik'te Turizm Haftası Etkinlikleri Düzenlendi
    13:35 Bilecik'te Turizm Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

    Bilecik'te, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinlikte, Bilecik'in turizm potansiyeli ve kültürel zenginlikleri vurgulandı. Programda halk oyunu gösterisi, müzik dinletisi, yiyecek ve içecek hizmet alanı öğrencilerinin mezuniyet töreni gibi etkinlikler yer aldı. Etkinliğe Bilecik Valisi, Belediye Başkan Vekili, üniversite rektörü, jandarma ve emniyet müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

  • İşten çıkartılan kadın işe iade davasını kazandı
    13:34 İşten çıkartılan kadın işe iade davasını kazandı

    İzmir'de argo ve küfürlü ifadeler kullanmasından duyduğu rahatsızlık nedeniyle uyardığı erkek mesai arkadaşına argo söylemlerinin devam etmesi üzerine küfrettiği gerekçesiyle işten çıkartılan kadın, işe iade davasını kazandı. İş Mahkemesi, feshin ölçüsüz olduğunu ve eşitlik ilkesine aykırı olduğunu belirterek işe iade kararı verdi.

  • Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı
    13:34 Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisi dahil olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Kilis'te Öğrenciler İçin Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi
    13:34 Kilis'te Öğrenciler İçin Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Düzenlendi

    Kilis'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'nde öğrenciler, yakan top, mendil kapmaca, ip atlama ve sek sek gibi oyunlar oynayarak hem yarıştı hem de eğlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, unutulmaya yüz tutmuş oyunları tekrar yaşatmaya çalıştıklarını belirtirken, başarılı olan öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ödüllerinin verileceğini açıkladı.

  • Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor
    13:32 Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor

    Rize başta olmak üzere Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde yaş çay üreticileri, hükümetin açıklayacağı fiyatın en az 25 lira olmasını talep ediyor. Üreticiler, özel sektörün kendilerini mağdur ettiğini ve devletin desteklerini halka vermesi gerektiğini belirtiyor.

  • Siemens, Liderlik Kadrosunu Uzatıyor
    13:31 Siemens, Liderlik Kadrosunu Uzatıyor

    Siemens Denetim Kurulu, Başkan ve CEO Roland Busch'un sözleşmesini 2025'e kadar uzatma kararı aldı. Ayrıca, Yönetim Kurulu üyesi Cedrik Neike'nin görev süresi de 2025'e kadar uzatılacak.

  • TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da
    13:31 TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. ve 35. hafta müsabakalarının programlarını açıkladı. Buna göre 34. haftadaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi ligin son 3 haftasında birbirini ilgilendiren maçlar ise aynı gün ve saatlerde oynatılacak. Trendyol Süper Lig 34. ve 35. hafta programları da açıklandı.


Advertisement