Karabük'te Emeklilere TOKİ Konutları - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Emeklilere TOKİ Konutları

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın Karabük'e gelerek emeklilere yapılacak konutlar hakkında bilgi vereceğini bildirdi.

26.10.2015 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ın Karabük'e gelerek emeklilere yapılacak konutlar hakkında bilgi vereceğini bildirdi.

Bulut, düzenlediği basın toplantısında, emekli, dul ve yetimlerine yapılacak TOKİ konutları konusunda kendilerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in çok büyük destek olduğunu, kendilerinden daha fazla heyecan duyduğunu söyledi.

Aylık ortalama 250 lira taksitle konut sahibi yapmayı hedefledikleri emekli üyelerinden 7 bin ön kayıt aldıklarını belirten Bulut, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin kendilerine ilk başlarda destek olduğunu, ancak şimdi seçimler nedeniyle karalamaya çalıştığını savunarak buna bir türlü anlam veremediklerini kaydetti.

"Ben emekli kardeşimi ucuz konut sahibi yapma peşindeyim"

Aynı şekilde dönemin CHP İl Başkanı şimdi CHP Karabük Milletvekili Adayı Erdoğan Dinçel'inde ilk başta destek verdiğini daha sonra seçim kaygısı nedeniyle karalamaya çalıştığını aktaran Bulut, "Ben işin siyasetinde değilim, ben emekli kardeşimi ucuz konut sahibi yapma peşindeyim. Bunun içinde kimin emeği geçerse Allah ondan razı olsun. Kimse derneğimizi, beni ve emekli vatandaşlarımızı bir siyasi tehdit ya da malzeme olarak görmesin" diye konuştu.

"Partisine zarar verecek diye karalamaya çalışıyor"

"Daha düne kadar Rafet Vergili'nin tüm açılışlarında, çalışmalarında yanında olan tek sivil toplum teşkilatı olarak ben vardım" diyen Bulut, "Şimdi dün destek verdiği projeyi, bu gün seçimlerde kendi partisine zarar verecek diye karalamaya çalışıyor. Seçimler başlayınca bir kere bana bu konuyla ilgili bir şey söylemedi. Şimdi onun partisi seçimlerde sıkıntı yaşayacak diye emekliyi ucuz konut sahibi yapmaktan vaz mı geçelim?" sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te Emeklilere TOKİ Konutları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Arslan: Cehennemin dibinde ne işi var toknin? En yakın hastahaneye 10 km ötede!!!! 0 0 Yanıtla
  • alp: rafet vergilinin önce partisine bakmak lazım 0 0 Yanıtla

Advertisement