Karabük'te "Kan Ver, Can Ver" Projesi - Son Dakika
Yerel

Karabük'te "Kan Ver, Can Ver" Projesi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Çelik İş Sendikası ve Türk Kızılayı Karabük Şubesince yürütülen "Kan Ver, Can Ver" Projesi kapsamında, bin 191 ünite kan toplandığı bildirildi.

12.10.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Çelik İş Sendikası ve Türk Kızılayı Karabük Şubesince yürütülen "Kan Ver, Can Ver" Projesi kapsamında, bin 191 ünite kan toplandığı bildirildi.

KARDEMİR'den yapılan yazılı açıklamada, kan bağışı konusunda çalışanların duyarlılıklarını ve kan bağışının artırılmasına katkı sağlamak için çeşitli projelerin uygulandığı belirtilerek, son 6 yılda şirket tarafından düzenlenen kampanyalarda toplanan en yüksek orana  "Kan Ver, Can Ver Projesi" kapsamında ulaşıldığı kaydedildi.

Proje kapsamında, 5 ayrı merkezde başlatılan kampanya süresince bin 191 ünite kan bağışı yapılmasının önemine değinilen açıklamada, "Türk Kızılayı'na bağlı Karabük, Düzce, Sakarya ve Kocaeli'de görevli personel ve Karabük Üniversitesi Kızılay Kulübü'ne üye gönüllü öğrenciler, proje kapsamında görev almıştır. Kampanya öncesi 780 çalışanımıza kan bağışı konusunda eğitim verilmiştir. Projemizde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te 'Kan Ver, Can Ver' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement