Karabük'te Sıcaklıklar Ortalamanın Üstünde - Son Dakika
Yerel

Karabük'te Sıcaklıklar Ortalamanın Üstünde

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre Karabük geneli geçmiş zamanların ortalama sıcaklarına göre ortalamanın üstünde sıcaklıkların seyrettiği öğrenildi.

12.08.2015 18:07  Güncelleme: 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sitesinden edinilen bilgiye göre Karabük geneli geçmiş zamanların ortalama sıcaklarına göre ortalamanın üstünde sıcaklıkların seyrettiği öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre geçtiğimiz yıllara oranla Karabük genelinin 4-5 derece daha fazla sıcak olduğu ve cumartesi gününe kadar sıcaklıkların artacağı görülürken hafta sonu tahminlerine göre yer yer yağışların yaşanacağı öğrenildi.

Geçmiş dönemlerdeki ortalamaya göre 32 derece olan hava sıcaklığı yarın 35 dereceye kadar çıkabileceği tahmin edilirken Karabük genelinde yaşanan en uç sıcaklık olan 41 dereceye ulaşılmadığı kaydedildi. Hafta sonuna kadar sıcaklıkların bir yada iki derece daha artacağı öğrenilen sıcaklıkların hafta sonu düşmeyeceği tahmin edilse de yer yer yağışların bölgeyi serinleteceği düşünülüyor. Karabük genelinde ise en serin ilçelerin Ovacık ve Eflani'nin olduğu öğrenilirken sırasıyla Eskipazar, Safranbolu, Yenice olduğu, en sıcak yerin ise Karabük Merkez olduğu edinilen bilgiler arasında. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük'te Sıcaklıklar Ortalamanın Üstünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement