Karabük'te Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Teröre Tepki Yürüyüşü

Karabük\'te Teröre Tepki Yürüyüşü

Karabük'te toplanan yaklaşık bin 500 kişi, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 16 askeri şehit ettiği saldırıyı yürüyüşle protesto etti.

08.09.2015 00:28  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te toplanan yaklaşık bin 500 kişi, PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 16 askeri şehit ettiği saldırıyı yürüyüşle protesto etti.

Karabük Ülkü Ocakları üyelerinin düzenlediği yürüyüşe, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle bin 500 kişi katıldı. Karabük Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili'nin de bulunduğu kalabalık, Türk bayrakları açarak, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda', 'Ne Mutlu Türk'üm diyene', 'Hepimiz askeriz, hepimiz Mehmetiz', 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Grup ayrıca yürüyüş sırasında, 'Ezan dinmez diyen, bayrak inmez diyen, şehit ölmez diyen birileri var' yazan dovizler taşıdı.

Karabük Ülkü Ocakları Başkanı Murat İsmail Taş'ın basın açıklaması yaptığı sırada hükümet aleyhine doviz açan iki kişiyi polis uyardı. Bunun üzerine doviz indirildi. Bir süre sonra 2 kişi, dövizi yırtarak çöp kutusuna attı. Yürüyüşün sonunda Askerlik Şubesi'nde görevli askerler de grubu alkışlayarak destek verdi. Kalabalık, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dağıldı.

300 ARAÇLA TERÖRE TEPKİ KONVOYU

Sosyal medya üzerinden örgütlenen grup, Türk bayraklarıyla süsledikleri araçlarıyla akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı'na geldi. Korna çalarak Safranbolu İlçesi'ne doğru ilerleyen konvoy, kısa sürede büyüdü. 300 aracı aşan konvoyun geçişleri sırasında polis önlem aldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sakuralar çiçek açtı
    12:57 Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sakuralar çiçek açtı

    Türk-Japon ortaklığında açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bahçesine dikilen Japonya'nın ulusal simgelerinden biri olan sakuralar çiçek açtı. Hastane bahçesini süsleyen çam ve sakuralar havadan görüntülendi. Türk-Japon dostluğunu simgeleyen hastane, Kamu Özel İş Birliği modeliyle inşa edilmiş olup, yüksek yatak kapasitesi ve sismik izolatörleriyle dikkat çekmektedir. Baharın gelmesiyle birlikte hastane bahçesindeki sakuralar pembe renkleriyle göz kamaştırmaktadır.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement