Karabük'te Yağmur Hayatı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Yağmur Hayatı Felç Etti

Karabük\'te Yağmur Hayatı Felç Etti

Karabük’te dün akşam saatlerinde etkili olan ve metrekareye 35.2 kilogram yağış düşmesi sonucu Anadolu Teknik ve Meslek lisesi sular altında kaldı.

07.09.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te dün akşam saatlerinde etkili olan ve metrekareye 35.2 kilogram yağış düşmesi sonucu Anadolu Teknik ve Meslek lisesi sular altında kaldı.

15 dakika boyunca etkili olan ve adeta şehri esir alan yağmur sonrası eğitim ve öğretime açılmaya gün sayan Karabük Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi su ve çamur altında kaldı. Yemekhane, döküm bölümü, kazan dairesi, kantin ve ardiye kısmı su ve çamurla dolan okulda Müdür ve öğretmenler temizlik çalışmalarına başladı.

Dün geceden beri okulda olduklarını söyleyen okul müdürü Adnan Taşlıyan, "Okulda tüm temizliğimizi yapıp eğitim öğretimin açılmasını bekliyorduk. Dün akşam Allah'ın rahmeti biraz fazla yağmur yağdı. Yemekhane kısmı, kalorifer kısmı ve kitapları koyduğumuz alanda 40-50 santim su var. Bunun yanında suyla birlikte mil doldu. Belediyemizin katkıları ile buraları temzileyip eğitim öğretime yetiştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Öte yandan; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karabük merkeze metrekareye 35,2 kilogram yağış düşerken, Yenice ilçesine 45.7, karatepe bölgesine 21.6, Eskipazar ilçesine 6.8 ve Eflani ilçesine ise 11.7 kilogram düştüğü açıklandı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Yağmur Hayatı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement