Karabük'teki Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Karabük'teki Fetö/pdy Operasyonu

Karabük\'teki Fetö/pdy Operasyonu

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, yurt, pansiyon ve dershane binalarının yapılan incelemede değerlerinin çok altında satışı yapıldığı tespit edildi.

26.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, yurt, pansiyon ve dershane binalarının yapılan incelemede değerlerinin çok altında satışı yapıldığı tespit edildi. Olayla ilgili yerleri satın aldığı tespit edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerinin FETÖ/PDY örgütünün Karabük'te yapılanmasına yönelik yapılan soruşturma kapsamında, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş'ye ait binaların 2 gün önce kayyum ataması öncesinde değerinin çok altında satışı yapıldığı tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş değerinde olan gayrimenkullerin değerinin çok altında satışı yapıldığının tespit edildiği belirtilerek, "Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş'ne ait Safranbolu İlçesi Bostanbükü köyünde bulunan 656 metrekare arsa üzerinde bulunan bir adet prefabrik bina, Bostanbükü köyünde 1603.76 metrekare arsa üzerindeki, altında dükkanlar olan 3 katlı kargir bina ve yine Bostanbükü köyünde 3182 metrekare bahçede bulunan kargir binanın mülkiyetinin soruşturma devam ederken N.Ç. isimli şahsın üzerine tescil edildiği anlaşılması N.Ç. isimli şahıs yakalandı" denildi.

Öte yandan emniyette 2 gün süren sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan N.Ç tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'teki Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement