Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı.

13.03.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 15 kişi yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 kişiden 4'ü tutuklandı.

-İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği

Karabük Üniversitesi'nde (kBÜ)  İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla "Resmi Yetim" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

KBÜ Tiyatro Kulübü tarafından Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'ndaki programda konuşan KBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş, Mehmet Akif Ersoy'un istiklal, bağımsızlık ve istikbale yüklenen o inanç ruhunu doyasıya yaşadıklarını belirterek, "Burada istenen geçmişi unutmamak. Bugün vatanımız, milletimiz ve bağımsızlığımızla birlikte çok iyi durumdayız. İstiklal Marşı'nın yazıldığı şartlarda dedelerimizin atalarımızın neler yaşadığını unutmayalım" diye konuştu.

Daha sonra sahnelenen oyun, beğeniyle izlendi.

Hac kuralarının çekilmesi

Karabük Müftüsü Halil Bektaş, hacı kuralarında isimleri çıkanların, 16- 27 Mart tarihlerinde kesin kayıtlarını yaptırması gerektiğini bildirdi.

Bektaş, yaptığı açıklamada, hac ücretlerine kurban bedelinin de dahil olduğunu ve kursan parasının alınmayacağını belirterek, hacı adayları için eğitim seminerleri gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement