Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, görevine yeni atanan Eskipazar Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi ziyaret etti.

03.06.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, görevine yeni atanan Eskipazar Kaymakamı Enver Hakan Zengince'yi ziyaret etti.

Ziyarette Alimoğlu'na, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı eşlik etti.

Zengince'den bilgi alan Alimoğlu, daha sonra bir araya geldiği öğrencilere kitap hediye etti.

Valilikten aşırı yağış uyarısı

Karabük Valiliği, bugün ve yarın kent genelinde sağanak ve gök gürültülü yağışa karşı vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, Ankara, Karabük, Kırıkkale, Çankırı ve Bolu illerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelebilecek ani su baskınları, sel, yıldırım çarpması, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

Genel seçimlere doğru

AK Parti Karabük İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Tevfik Ayvalık, parti teşkilatının tüm kademeleriyle seçim çalışmasını özveriyle yürüttüğünü bildirdi.

Ayvalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, diğer partilerin seçim çalışmalarıyla pek ilgilenmediklerini ve seçim süreci boyunca kendi kampanyaları kapsamında çalışmaları sürdüklerini belirtti.

"Aktif ve dinamik bir ekiple çalışıyoruz" diyen Ayvalık, "AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana hep koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Adaylarımız da yapmış olduğumuz programlar çerçevesinde gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekilliklerini kazanacağız. Yatırım ve hizmetler devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement