Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Karabük'ten Kısa Kısa

KARABÜK (AA) - Karabük'te hırsızlık iddiasıyla 2 kişi göz altına alındı.

06.06.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARABÜK  (AA) - Karabük'te hırsızlık iddiasıyla 2 kişi göz altına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayır Mahalle'deki tren istasyonunda kablo hırsızlığı iddiasıyla başlattıkları çalışmada E.A'yı (23) gözaltına aldı.

Ekipler, Kayabaşı Mahallesi Bahattin Gazi Caddesi üzerinde bir araçtan hırsızlık yaptığı öne sürülen Y.A'yı (18) da yakaladı.

- Gençlerle Güvenli Gelecek Projesi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan " Gençlerle Güvenli Gelecek Projesi " kapsamında okullarda konferanslar düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, proje kapsamında Karabük, Eskipazar ve Safranbolu ilçelerinde bin 161 öğrencinin katıldığı konferanslarla öğrencilere terör örgütlerinin eleman temininin engellenmesi, örgütlerin propagandası ve özellikle gençlerin koruması gibi konularda sunumların yapıldığı kaydedildi.

Karabük'ün il oluşunun 20. yılı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük'ün il oluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vergili, mesajında, kentin Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları kurulduktan sonra Türkiye'nin önemli yerleşim yerlerinden birisi haline geldiğini belirterek, cumhuriyet kenti Karabük'ün ekonominin lokomotifi olmaya devam edeceğini kaydetti.

Polat, da Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli köyünün 13 haneli bir mahallesi olan Karabük'ün bugün 232 bini bulan nüfusa sahip bir şehir olduğunu ifade ederek, kentin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement