Karabük Valisi Aktaş'a Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Karabük Valisi Aktaş'a Ziyaretler

"Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" dolayısıyla Karabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş, Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ı ziyaret etti.

21.03.2017 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" dolayısıyla Karabük Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş, Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ı ziyaret etti.

Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası'nı kutladı.

Karabük'ün yüzde 69'unun ormanlarla çevrili olduğunu ifade eden Aktaş, "Yüzde 69 oranıyla Türkiye'deki iller arasında en yüksek orman alanına sahip bir iliz. Ormanlarımız pek çok güzelliklerle bezeli. Şelaleleri, kanyonları, mağaraları, nadide bitki ve ağaç türleri, bakir el değmemiş ormanları ve birçok hayvan çeşidi ile muhteşem bir zenginliğe sahip. Sizin nezdiniz de tüm teşkilatınızın Orman Haftasını kutluyorum." diye konuştu.

- Huzurevi sakinlerinden ziyaret

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Karabük İl Müdürü Galip Sökmen, Yücel Huzurevi Müdürü Sezai Ertaş ve huzurevi sakinleri de Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ı ziyaret etti.

Aktaş, ziyarette dolayı teşekkür etti.

Yaşlıların her gün hatırlanması gerektiğini aktaran Aktaş, şunları kaydetti:

"Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza saygı ve itibar göstermek bir minnet borcudur. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak toplum olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük Valisi Aktaş'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement