Karabük'te Yaşlı Adam Sopayla Dövülerek Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Yaşlı Adam Sopayla Dövülerek Öldürüldü

Karabük\'te Yaşlı Adam Sopayla Dövülerek Öldürüldü

Karabük'te 64 yaşındaki Rahmi Kayacuk kimliği belirsiz kişiler tarafından sopa ile dövülerek öldürülmüş halde bulundu. Kayacuk'un eşi de ağır yaralı olarak bulundu.

19.11.2014 04:02  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'nde, 64 yaşındaki Rahmi Kayacuk, evinde elleri arkadan iple bağlanıp sopa ile dövülerek öldürülmüş, eşi 63 yaşındaki Halime Kayacuk da yanında yaralı bulundu. Polis, 3 gün önce Rahmi Kayacuk'un köydeki mandırasında işe başlayan ve cinayetin ardından ortadan kaybolan 3 Suriyelinin peşine düştü.

ANNE VE BABASINI KANLAR İÇİNDE BULDU

Yavuz Kayacuk, gün boyunca anne ve babasından haber alamayınca, akşam saatlerinde Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'nde oturdukları 3 katlı binaya gitti. Zile basmasına rağmen kapı açılmayınca açık olan pencereden içeriye giren Yavuz Kayacuk, anne ve babasını kanlar içinde yerde buldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, elleri arkadan bağlı olan Rahmi Kayacuk'un hayatını kaybettiği belirlendi.

SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞLER

Başına aldığı darbelerle yaralanan Halime Kayacuk ise ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Rahmi Kayacuk'un cesedi evde yapılan incelemeden sonra kamyonet kasasında Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin yaptığı araştırmada, olayın sabah saatlerinde meydana geldiği, Rahmi Kayacuk'un, elleri iple bağlanıp sopa ile dövülerek öldürüldüğü, eşine de aynı şekilde sopayla vurulduğu belirlendi.

İŞE ALDIĞI 3 SURİYELİ KAYIP

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Rahmi Kayacuk'un Büyük Yayalar Köyü Durmuşlar Mahallesi'nde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının bulunduğu mandırasında 3 gün önce işe aldığı 3 Suriyelinin ortadan kaybolduğunu belirledi. Otobüsle şehir dışına çıktıkları saptanan Suriyelilerin cinayetle ilgisi olduğunu düşünen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Yaşlı Adam Sopayla Dövülerek Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • banker bilo: Suriyelilerinde, onu buraya alaninda allah kahretsin, bu kacinci oluyor. onlari bulundugunuz yerde acimayin. ise almayin. sadaka vermeyin. cunku onlar egitilemez vahsi. ulkemizin en ufak koyune bile girdiler. ev vermeyin . sizi keserler, esad bu guruhu bize yollayarak hem kendi kurtuldu hemde savas sonrasi kaliteli topluma sahip olacak. 19 2 Yanıtla
  • nuran sune: türkiyedki insanlar iş bulamazen ucuz diye Suriyelileri işe alırsınız onlarınfayası olsaydı kendi ükelerinde mücadele ederlerdi. biz bu ülkede neler gördük terketmedik genede ekmek bedava getirin nekadar varsa Suriyeli nasılsa getirelimmi diye referandum yapmıyosunuz 7 2 Yanıtla

Advertisement