Karabükspor'da Süper Lig Sevinci - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Süper Lig Sevinci

PTT 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig’e çıkan Kardemir Karabüksporlu futbolcular boğaz turu atarak şampiyonluğu kutladılar.

18.05.2016 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e çıkan Kardemir Karabüksporlu futbolcular boğaz turu atarak şampiyonluğu kutladılar.

PTT 1. Lig'i sezon sonunda ikinci sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor yönetimi, teknik heyeti, futbolcular ve aileleri İstanbul'da boğaz turu atarak Süper Lig'e çıkmayı kutladılar. Kardemir Karabükspor futbolcusu Ergün Teber ve Murat Akın İHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

TEBER: "KARABÜKSPOR BU LİGDE DEVAMLI BULUNACAK"

Sezona şampiyonluk hedefi ile başladıklarını belirten Kardemir Karabükspor futbolcusu Ergün Teber, "Başımızdaki başkan bu hedeflere uygun birisi. Böyle olması gerekiyordu. Birinci olarak çıkamadık ama ikinci olarak çıktık. Hak ettiğimiz yer olan Süper Lig'deyiz. Geçen sene kötü bir şekilde düştük. Karabükspor'un bu sene çıkmaması amatör lige kadar düşmesi demekti. Karabükspor'un o konuma gelmemesi gerekiyordu. Karabükspor'un hem geleceğini kurtardık hem de Süper Lig'e taşıdık. İşçi bir kent. Onların alın teri bize geliyor. Biz onların alın terini boşa çıkarmadığımızı düşünüyoruz. Onlara da bu şampiyonluğu hediye ediyoruz. İnşallah Karabükspor'u bundan sonra hak ettiği yerde tutarız. Karabükspor bu ligde devamlı bulunacak" dedi.

AKIN: "KARDEMİR KARABÜKSPOR SÜPER LİG'DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAK"

Kardemir Karabükspor futbolcusu Murat Akın ise bütün takım arkadaşlarına teşekkür ederek, "Güzel bir seneyi arkada bıraktık. Önemli olan Süper Lig'e çıkmaktı ve bunu başardık. Çok inişli çıkışlı dönemler yaşadık ama inanmayı bırakmadık. Sonuçta hedeflerimize ulaştık. Bütün Karabükspor camiasına şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. Süper Lig daha zor. Karabükspor çok profesyonel bir kulüp. Çok doğru yönetilen bir kulüp. Karabükspor'un Süper Lig'de çok güzel şeyler yapacağını düşünüyorum. Güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu Süper Lig başarısını eşinin dualarına ve doğru tercihlere bağladığını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Süper Lig Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement