Karabükspor, Romanya Milli Takımı Oyuncusu Gaman ile Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Karabükspor, Romanya Milli Takımı Oyuncusu Gaman ile Anlaştı

Karabükspor, Romanya Milli Takımı Oyuncusu Gaman ile Anlaştı

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Romanya Ligi ekiplerinden Astra Giurgiu takımının milli oyuncusu Valerica Gaman ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

12.06.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Romanya Ligi ekiplerinden Astra Giurgiu takımının milli oyuncusu Valerica Gaman ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Kardemir Karabükspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Romanya Ligi ekiplerinden Astra Giurgiu takımının milli oyuncusu Gaman ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklayan Tolga Gül, "Romanya'nın 2016 Fransa kadrosunda yer alan Valerica Gaman ile şampiyona sonrası 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacağız. Romanya milli takımından bir futbolcuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Süper Lig'e göre bir takım yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar yaptığımızı 4 oyuncunun transferini inanarak, güvenerek yaptık. 13 transfer daha yapacağız. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. İyi bir kadro oluşturacağız. Herkese iyi bir Kardemir Karabükspor izlettireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabükspor, Romanya Milli Takımı Oyuncusu Gaman ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement