Karaca, Sağlık Müdürü Yücel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karaca, Sağlık Müdürü Yücel'i Ziyaret Etti

Karaca, Sağlık Müdürü Yücel\'i Ziyaret Etti

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

05.03.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel'le görüşen milletvekili aday adayı Karaca, karşılıklı görüş alışverişinde TOKİ'deki görev süresi boyunca yapılan yatırımlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti iktidarıyla birlikte TOKİ aracılığıyla Türkiye'nin her yerinde sağlık ve konut yatırımı yapıldığının altını çizen Karaca, Sağlık Bakanlığı ve TOKİ arasında yapılan protokolün ardından yoğun bir çalışma yapıldığını belirtti.

TOKİ'nin Çorum'da da büyük yatırımlara imza attığının altını çizen Karaca, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesinin yapıldığını yer teslimi ve sonraki süreçteki çalışmaların takipçisi olacağını ifade etti.

AK Parti iktidarıyla birlikte ülkede büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını kaydeden Karaca, "2003 yılında sayın Cumhurbaşkanımızla Ankara'da bir iftar programına katıldıktan sonra Çinçin olarak ifade edilen bölgede 3 aileye ziyarette bulunduk. Evlerin birisinde yaşayan ailenin durumu içler acısıydı. Evin annesi rahatsız, baba engelli ve bu aile 5 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Gelir kaynağı yok, aile tedavi olmakta dahi güçlük çekiyor. O ziyaretle birlikte ailenin mağduriyeti giderildi. Dünle bugünü kıyasladığınızda Türkiye sadece sağlıkta değil, ulaşımda değil her alanda büyük bir reforma imza attı. TOKİ aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileler konut sahibi edindirildi. Sağlıkta dönüşüm reformu ile artık 18 yaşına kadar tüm bireyler sosyal güvenlik şemsiyesi altına alındı. Hastanelerde kuyruk çilesi sona erdi. Duble yollar, hızlı trenlerle ulaşımda çığır açıldı" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaca, Sağlık Müdürü Yücel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement