Karacabey Belediyespor BAL Ligi'nde! - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyespor BAL Ligi'nde!

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan BAL Ligi yükselme karşılaşmalarının ardından gelen şampiyonluk, Karacabey'de coşku ile kutlanmaya devam ediyor.

18.04.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu geçen playoff karşılaşmalarının ardından şampiyon olarak, BAL Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediyespor'da şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşanırken, Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamayla, Karacabey'in bir ve beraber olduğu müddetçe, her türlü başarının da yakın olduğunu belirterek, hedeflerinin zaman kaybetmeden 3.Lig'e yükselmek olduğunu kaydetti.

Zorlu mücadelelere sahne olan BAL Ligi play-off karşılaşmalarında şampiyon olarak, BAL Ligi'ne yükselme başarısı gösteren Karacabey Belediyespor'da şampiyonluk coşkusu yaşanırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamayla, tüm sezon boyunca takımlarına büyük bir destek gösteren Crazy taraftar grubuna teşekkürlerini sundu.

Karacabey'in bir ve beraber olduğu müddetçe, her türlü başarının da yakın olduğunu aktaran Başkan Ali Özkan, ilçe olarak hayatın her alanına yönelik büyük bir atılım içerisinde olduklarını kaydederek, bu anlamda önemli bir adım olan sportif başarıların da kendilerini son derece gururlandırdığını söyledi.

"Birlik ve Beraberlik Devam Ettiği Sürece Başarılar Katlanacak"

Cumhuriyet alanındaki havai fişek gösterileri eşliğinde gerçekleştirilen Karacabey Belediyespor'un şampiyonluk coşkusuna, ilçe halkıyla birlikte ortak olan Belediye Başkanı Ali Özkan, başta Crazy taraftar grubu olmak üzere; tüm Belediyespor camiasına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

İlçede yaşanan birlik, beraberlik ve hemşerilik bilincinin sürdürülmesi halinde, ekonomik ve kültürel başarıların olduğu kadar; sportif başarıların da üst üste geleceğine dair inancının tam olduğunu aktaran Başkan Ali Özkan, şampiyonluğun Karacabey'e çok yakıştığını ifade etti.

"Hedef 3. Lig"

İlçedeki; Bursaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları ile birlikte, diğer tüm taraftarların da Crazy grubu çatısı altında bir araya geldiğini ve bu anlamda Bursa futbol camiasının haklı takdirini kazandığını dile getiren Başkan Ali Özkan; "Bu birliktelik ve takdir edilecek coşkulu destek, diğer tüm dinamiklerimizi de harekete geçirdi. 3 yıl boyunca sürekli şampiyon olan takımımız, 2. Amatör Küme'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Bu ligde de ilk yılımızda şampiyon olarak, en kısa sürede 3. Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyespor BAL Ligi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement