Karacabey Belediyespor' dan 3. Lig Öncesi Görkemli Kongre - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyespor' dan 3. Lig Öncesi Görkemli Kongre

Karacabey Belediyespor\' dan 3. Lig Öncesi Görkemli Kongre

Karacabey Belediyespor'un önümüzdeki sezon Türkiye Profesyonel Futbol 3. Ligi'nde yer alacağının açıklanmasının ardından, ilçe genelinde görülmemiş sevinç yaşanırken, gerçekleştirilen kongre ile takımının yeni sezon öncesi yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

14.06.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyespor kongresinde, ikinci amatör kümeden devraldıkları takımı, kentin tüm dinamiklerinin de desteğiyle, katıldıkları tüm liglerde peş peşe şampiyonluklara ulaştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, sportif açıdan yakalanan üstün başarıyı Karacabey halkına armağan ederken, "Bu destek arkamızda olduğu müddetçe, başaramayacağımız hiçbir şey olmadığına yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

3. Lig özlemine, kendilerine itibar gösteren ve güvenen Karacabey halkı sayesinde, belediyeye de herhangi bir külfet getirmeden, tüm ilçe dinamikleri ile birlikte son verildiğine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ekonomik yönden güçlü, birikime sahip Karacabey'in her zaman yeni şampiyonlukların da en güçlü adayı olacağını söyledi.

İkinci amatör kümeden devraldıkları Karacabey Belediyespor'u, katıldıkları tüm liglerde peş peşe şampiyonluklar elde ederek, BAL Ligi'ne ulaştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede yaratılan uyum ve kardeşlik havasının, her türlü maddi-manevi desteği peşinden getirdiğini vurgularken, bu sayede de 3. Lig müjdesini Karacabeylilere sunma fırsatını elde ettiklerini söyledi.

"23 Yıldan Beri Hayal Dahi Edilemeyen Akılcı Çalışmalara İmza Atıyoruz"

Sportif açıdan yakalanan başarıyı, Karacabey halkına armağan ettiklerini belirten Başkan Özkan; "Tüm Bursa kamuoyunun da takdir ve hayranlıkla izlediği bu başarılı çizgimizde en büyük pay, şüphesiz ki bizlere güvenen ve bu doğrultuda adeta destek yarışına girerek, sponsor olan Karacabeyli hemşerilerimize ve tek bir çatı altında birleşen tüm taraftarlar gruplarımıza aittir. Göreve geldiğimiz ilk gün, yol haritamızı belirlerken Karacabey'in öncelikli olarak bir zihniyet devrimine ihtiyacı olduğuna ısrarla vurgu yapmış, Karacabey'e hizmet yolunda herkesi kardeş olarak kucaklayan anlayışla ve istişare kültürü çerçevesinde, ilçemizin çözülemeyecek sorunu olmadığını dile getirmiştik. Çok şükür ki bize itibar gösteren, güvenini dile getiren yakın-uzak tüm Karacabeyliler, taşın altına elini koymaya hazır olduklarını ifade ederek, maddi manevi destek konusunda adeta yarış içerisine girmiştir. Bu hizmet yarışından duyduğumuz gururla ifade etmek isterim ki 23 yıldan bu yana, hayal dahi edilemeyen sonuçlar, akılcı operasyonlarla gerçeğe dönüşmüştür. Yıllardır emek ve kaynak akıtılarak başarılamayan olaylar, mucizevi bir şekilde gerçekleşerek mutlu sona ulaşılmıştır. Bu başarıyı Karacabey halkına ve sporseverlerine armağan ediyoruz. Bu destek arkamızda oldukça, başaramayacağımız hiçbir şey olmadığına yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Başkan Özkan'dan Yeni Yönetime Başarı Dileği

Geçmişten bu yana, Karacabey Belediyespor'un başarısı için canla başla çalışan tüm yönetimlere de minnettar olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe dinamikleri, eski-yeni yöneticiler ve Karacabey sporuna gönül verenler ile birlikte, tüm kesimlerle istişare halinde çalışmayı aynı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ederken, yeni göreve seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerine de başarı dileklerini sundu.

"Şirket Kurulması Konusunda Yönetim Kurulu'na Tam Yetki"

Geçtiğimiz hafta sonu, Belediye Meclis toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Karacabey Belediyespor Kongresi'nde, şirket kurulması ve kurulacak şirketlere ortak olunması yönünde, yönetim kuruluna tam yetki verilirken, önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacak yönetim ve denetim kurulu üyelikleri de şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ali Özkan, Murat Avinç, Ahmet Şen, Vedat Tezol, Mehmet Vural, İsmail Yozgat, Zafer Özer

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Cem Üsküdar, Orhan Çakın, Maruf Bilgin, İlker Özdemir, Serkan Dur, Adem Kahyaoğlu, Ali Batmaz

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Osman Çatak, Eyüp Pulat, Sinan Beyhan

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Şaban Çolak, Mahmut Uluyol, Sinan Bürçek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyespor' dan 3. Lig Öncesi Görkemli Kongre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement