Karacabey Çevre Yolu 'Işıl Işıl' Oluyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey Çevre Yolu 'Işıl Işıl' Oluyor

Karacabey Belediyesi, kentin yönetiminde tüm paydaşları ile ortak akıl çerçevesinde yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

12.04.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEDAŞ ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, geçtiğimiz hafta kent içindeki elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlayan Karacabey Belediyesi, şimdi de Çevre Yolu'ndaki orta refüjün ışıklandırılması konusunda UEDAŞ'la mutabakata varırken, şehrin girişine modern bir görünüme kavuşturacak çalışmaların, Temmuz sonuna kadar tamamlanacağı açıklandı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, Karacabey Sanayi Bölgesi'ndeki Bursa- İzmir Karayolu güzergâhındaki üst geçitten başlayacak olan ve Bandırma yolu üzerindeki Trakya Birlik Yağ Fabrikası kavşağına kadar olan, 3600 metrelik çevre yolu orta refüjün aydınlatma çalışmalarına Haziran ayında başlanacağı belirtilirken, Temmuz sonuna kadar da tüm işlemlerin tamamlanacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada, şehrin girişine modern bir görünüm kazandıracak çevre yolu aydınlatma çalışmaları kapsamında, orta refüje 107 yeni direk dikileceği ve yaklaşık 450 Bin TL tutarındaki çalışma için yüklenici firmaya iş tesliminin yapıldığı bilgisine yer verilirken, UEDAŞ'ın 2016 yılı için Karacabey'de gerçekleştireceği yatırımların 2 Milyon TL tutarına ulaştığı bilgisine de yer verildi.

"Kentimizi Ortak Akılla Yönetiyoruz"

Kentin yönetiminde tüm paydaşları ile ortak akıl ve uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada; "İlçe geneliyle ilgili, Bursa'daki paydaşlarımız ve tüm karar alıcı kurumlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Belediye olarak, ortak aklın gücüne büyük önem veriyoruz. Her fırsatta vurguladığımız gibi 'Modern ve Müreffeh Karacabey' hedefine de mutlaka ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Çevre Yolu 'Işıl Işıl' Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement