Karacabey'de Asfalt Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Asfalt Seferberliği

Karacabey\'de Asfalt Seferberliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey'de de start verdi.

23.09.2014 11:50  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik, Yenişehir ve Mustafakemalpaşa'dan sonra Karacabey'de de ilçe merkezini sahile bağlayan kara yolundaki asfaltlama çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

İznik'ten Karacabey'e
Bütünşehir uygulamasından aldıkları güçle ilçelerde yatırım atağına geçen Büyükşehir Belediyesi, bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçelerdeki asfaltlama çalışmalarını ilk olarak İznik'te başlatan Büyükşehir Belediyesi, sırasıyla Yenişehir ve Mustafakemalpaşa'da da çalışmalarını sürdürdü. Son olarak Karacabey'de ilçe merkezini sahil bandına bağlayan Boğazköy kara yolunun asfaltlama çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katılımıyla başlatıldı.

Hummalı çalışma

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da mevcut yolların düzenlenmesi ve yeni yolların açılması çalışmalarının en önemli kalemi oluşturduğunu söyledi. Tüm ilçelerde ve bölgelerde köy yolları dahil olmak üzere yoğun bir faaliyet başlattıklarını belirten Başkan Altepe, "Son olarak çalışmaları başlattığımız yol, Karacabey ilçemizi boğaz dediğimiz Bayramdere ve Yeniköy bölgelerine bağlayan, Karacabey'i dışarıdan geçen bir nevi çevre yolu olarak kullanılan ana yol. Bu yolumuzun asfaltlanarak daha işlevsel hale getirilmesi, özellikle Karacabey'den Yeniköy ve Bayramdere bölgelerine gidip gelecek araçların daha çok bu yolu kullanmasıyla Karacabey'in şehir merkezi de rahatlamış olacak" dedi.

Kısa sürede tamamlanacak

Karacabey'den sahil bandına giden yolun şehir içi trafiğin rahatlatılması anlamında önemli bir arter olduğunu dile getiren Başkan Altepe, burada başlayan asfalt çalışmalarını en kısa sürede bitireceklerini ifade etti. Asfaltlama çalışmaları süren yolun çok kısa bir süre içerisinde hizmete alınacağını vurgulayan Başkan Altepe, "İnşallah tüm eksiklikler tamamlanacak ve Karacabey'in her alanda gelişmesi, ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmalarımızı devam ettirmiş olacağız. Vermiş olduğu desteklerden dolayı Karacabey Belediyemize ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Başkan Altepe'ye teşekkür

Başkan Altepe'yle birlikte asfaltlama çalışmalarına katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, Karacabey Boğazköy-Bayramdere kara yolunun ağır tonajlı araçlar ile traktörlerin şehir içi trafiği kullanmasının önüne geçeceğini vurguladı. Ağır tonajlı araçlar ile traktörlerin sahil bandına geçmek için halen ilçe merkezini kullandığını, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatılan kara yolunun hizmete alınmasıyla bu trafiğin şehir dışına kayacağını ifade eden Özkan, "Dolayısıyla sehir içi trafik yoğunluğunu önemli oranda azaltacak bir çalışma. Vermiş oldukları destek ve ilçemiz problemlerine karşı gösterdiği hassasiyet nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de Asfalt Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement