Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası'nın Son Adresi: - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası'nın Son Adresi:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' etkinliklerini tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

08.12.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Mobil Başkan' sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin kararlılıkla sürdürülen ve sorunların vatandaşlarla yerinde değerlendirilerek çözüm yollarının geliştirildiği 'Halil İbrahim Sofrası'nın son durağı Yenisarıbey Mahallesi oldu.

Belediye Yetkilileri Tam Kadro Yenisarıbey'de

İlçenin kırsal mahallelerinden Yenisarıbey'de gerçekleştirilen buluşmaya; belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte adeta çıkarma yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, mevcut sorunları yardımcıları ile birlikte titizlikle not alarak, çözüm yollarını vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

"Sorunları Belediye Başkanımıza İletmekten Mutluyuz"

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları hoşnutluğa, özellikle vurgu yapan Yenisarıbey Mahallesi sakinleri; "Belediye Başkanımız ve yanındaki yetkililere, tüm belediyeyi ilgilendiren sorunların yanı sıra; tarımsal ve hayvancılık konularında karşılaştığımız diğer sorunları da aktarma şansı yakaladık. Yetkililerin, bizlerin ayağına kadar gelmesinden devletimiz adına kıvanç duyduk" şeklinde konuştu.

Ortak Aklı Önemsiyoruz

Yenisarıbey Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey'in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösterdiklerini anımsatarak, merkez-kırsal ayırt etmeksizin ilçenin her noktasına değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ettiklerine değinen Başkan Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmalarının da bu anlamda oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası'nın Son Adresi: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement