Karacabey'de Kırsal Mahallelere Hizmet Yağmuru Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Kırsal Mahallelere Hizmet Yağmuru Sürüyor

Karacabey'in topyekûn kalkınması adına kırsal mahallerinde yatırım hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, hizmet zincirine her geçen gün yeni bir halka daha ekliyor.

21.05.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma yürüttüğü Akçakoyun, Çarık, Ekmekçi ve Taşlık mahallelerini, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geniş bir coğrafyaya yayılmış ve sürekli büyüyen bir ilçe olan Karacabey'de, topyekûn bir kalkınmayı amaçladıklarını kaydederek, 85 mahallesi ile bir bütün olarak, 'Modern ve Müreffeh Karacabey' hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

"İlçemizdeki Tüm İhtiyaçlara Çözüm Bulma Gayretindeyiz"

Akçakoyun Mahallesi'nde yenileme çalışmalarında son aşamaya gelinen Düğün Salonu'nun yanı sıra; Çarık ve Taşlık Mahallesi'nde devam eden meydan düzenleme çalışmaları ile birlikte, Ekmekçi Mahallesi'ndeki cami tadilat çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Ali Özkan; "İlçemiz oldukça geniş bir coğrafyaya sahip ve sürekli büyüyen bir ilçe olduğunun bilinci ile hareket ederek, tüm çalışmalarımızda 85 mahallemizin bütünüyle kalkınması adına önemli projeler üretiyor ve bu projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Merkezde ve kırsalda ulaşım, altyapı, yol, su, muhtarlık binaları, köy hizmet binaları, düğün salonları, kanalizasyon ve ilaçlama gibi alanlarda ortaya çıkan ihtiyaç ve sorunların, kısa sürede çözüme kavuşturulması adına da tüm çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. Çözüm odaklı faaliyetlerimiz doğrultusunda, Karacabey'in her anlamda modern bir kent haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de Kırsal Mahallelere Hizmet Yağmuru Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement