Karacabey'de 'Menekşe Parkı'na Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de 'Menekşe Parkı'na Görkemli Açılış

"En Güzel Şehir Karacabey Olacak" sloganı ile yola çıkan ve 2016 yılının 'Park, Bahçe ve Çevre Düzenleme Yılı' olacağını ilan eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, açılışlar dizisine yeni bir halka daha ekledi.

12.04.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay hizmete giren Gazi Mahallesi'ndeki 'Ihlamur Parkı' açılışının ardından hız kesmeyen Karacabey Belediyesi, dün de coşkulu bir törenle 'Menekşe Parkı'nı hizmete açarken, açılışta konuşan Başkan Ali Özkan, atıl durumdaki 'Öğretmenler Parkı'nın da kısa sürede fonksiyonel hale getirileceği müjdesini verdi.

Geçtiğimiz ay hizmete giren Gazi Mahallesi'ndeki 'Ihlamur Parkı' açılışının ardından hız kesmeyen Karacabey Belediyesi, dün de coşkulu bir törenle 'Menekşe Parkı'nın açılışını gerçekleştirirken, açılışta konuşan Başkan Ali Özkan, atıl durumdaki Öğretmenler Parkı'nın da kısa sürede fonksiyonel hale getirileceği müjdesini verdi.

Gazi Mahallesi'ndeki 'Menekşe Parkı' açılışını, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı coşkulu bir törenle gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Özkan, kentin tüm kaynaklarının akılcı bir yönetim anlayışıyla, yine halkın yararına değerlendirildiğine vurgu yaparak, 'Modern ve Müreffeh Kent' hedefine kararlılıkla ilerliyoruz" dedi.

"Kent Yönetiminde Savurganlık Sona Erdi"

Kentin yönetiminde kayıt dışılığa ve savurganlığa son verildiğine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; "Bizden önceki yönetim tarafından gerekli izinler alınmadan, hazineden devir işlemi yapılmadan Panayır yerinde, 'Öğretmen Mustafa Erdoğan Parkı' ismi verilmiş bir faaliyet vardı. Meclisimizde öncelikle bu ismi değiştirerek, 'Öğretmenler Parkı' ile anlamlı hale getirdik. Bu alanı fonksiyonel hale getirmek adına da gerekli girişimleri başlattık. Maalesef şu ana kadar, bu alanın hazineden devir işlemlerinin yapılmadığını gördük. UEDAŞ bu izin olmadığı için bölgeye elektrik de veremiyordu. Şimdi bu eksikliği gideriyoruz. Yine bir başka kayıt dışılık ve sorumsuzluk örneği, belediye iş makinelerinin 15 tanesinin plaka ve ruhsatlarının olmaması idi. Belediyemizi bu günlerden alarak, itibarına yeniden kavuşturduk. Halkımızın parasına, kör kuruşuna kadar sahip çıkıyoruz. Kentin tüm kaynaklarını akılcı bir yönetim anlayışıyla kullanarak, yine vatandaşların yararına projelere yatırıyoruz. Karacabey her yönüyle gelişmeye ve ilerlemeye devam edecek" şeklinde konuştu.

"Gazi Mahalle Muhtarı Osman Yavaş'dan teşekkür"

Gazi Mahallesi Muhtarı Osman Yavaş da mahallelerine Belediye'nin sunduğu hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinleri adına minnettar olduklarını dile getirirken Başkan Özkan'a teşekkürlerini de sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de 'Menekşe Parkı'na Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement