Karacabey'de "Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Çalıştayı" - Son Dakika
Yerel

Karacabey'de "Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Çalıştayı"

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan Karacabey Sempozyumunun hazırlık çalışmaları kapsamında "Karacabey Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Çalıştayı" yapıldı.

21.02.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan Karacabey Sempozyumunun hazırlık çalışmaları kapsamında "Karacabey Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Çalıştayı" yapıldı.

Oda Başkanı Naci Güncü, çalıştayda yaptığı konuşmada, sempozyumun kendileri için yol gösterici önemli bir çalışma olacağını söyledi.

Sempozyumun hazırlıkları kapsamındaki çalıştay ile ilçenin geçmişten bugüne sanayi, ticaret ve ekonomisini ortaya koymak ve gelecekteki ticaret hacmi ve ekonomik durumunu öngörmek gibi konular başta olmak üzere değerlendirmelerde bulunacaklarını anlatan Güncü, "Sempozyum öncesinde yapmaya başladığımız çalıştaylarla swot analizleri gerçekleştiriyor, fırsatları ve tehditleri, güçlü ve zayıf yanlarımızı belirliyoruz. Sempozyumda bu konular detaylarıyla ele alınacak" dedi.

Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu moderatörlüğündeki çalıştayda, sempozyum için konu başlıkları belirlendi.

Sempozyum hazırlıkları çerçevesinde "Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı"nın 25 Şubat'ta Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey'de 'Sanayi, Ticaret ve Ekonomi Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement