Karacabey'e Hizmette Ramazan Bereketi - Son Dakika
Güncel

Karacabey'e Hizmette Ramazan Bereketi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey iftarı öncesinde de ilçeye kazandırılan hizmetleri kamuoyuna duyurdu.

14.06.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey'i Mustafakemalpaşa'ya bağlayan önemli bir alternatif yol olan Bakırköy yolunun sıcak asfaltla kaplandığını belirten Başkan Altepe, yine sadece Bakırköy ve çevresine 2 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldığını, tribün düzenlemesi ile başlayıp tüm sahayı kapsayacak şekilde genişleyen Karacabey Stadyumunun yenilenmesi çalışmalarının da yeni sezona yetiştirileceğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde halkla buluşma toplantıları haline gelen iftar organizasyonları kapsamında Karacabey ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları gezen Başkan Altepe, ilk olarak sıcak asfalt kaplama yapılan Bakırköy yolunu inceledi. Bakırköy yolunun Karacabey'i Mustafakemalpaşa'ya bağlayan önemli bir alternatif olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Ulaşılabilir bir kent çalışmalarımız sadece kent merkezinde değil, 17 ilçemizde de kesintisiz sürüyor. Karacabey'de de özellikle köy grup yollarının yapılması ve sıcak asfaltla kaplanması Büyükşehir'le gerçekleşiyor. Artık köylere ulaşım daha kolay sağlanıyor" dedi.

Alt yapıya 2 milyon TL

Daha sonra Bakırköy Mahallesi meydanında vatandaşlarla buluşan Başkan Altepe, burada içme suyu ve kanalizasyon hatları için önemli bir yatırım yaptıklarını söyledi. Bakırköy'de 11 kilometre içme suyu hattı ile 7 kilometre kanalizasyon hattı imalatı yapıldığını ve ihtiyacı karşılayacak büyüklükte bir fosseptik çukuru açıldığını belirten Başkan Altepe, "Yeter ki insanımız sağlıklı içme suyuna kavuşsun, kanalizasyon atıklarımız açıktan akıp, halkımızın sağlığını tehdit etmesin. Alt yapıyı bitirdikten sonra yolun satih kaplama işlemi de tamamlandı. Tüm çalışmalar için Bakırköy ve çevresi için 2 milyon TL'lik yatırım yapıldı. Bölgemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Stadyum yeni sezona hazır

Başkan Altepe, daha sonra tribün ve soyunma odaları düzenlemesi olarak başlayan ancak daha sonra etap etap genişletilerek tüm stadyumun kapsayan yenileme çalışmalarını incelemek için Fehmi Gerçeker Stadyumu'na geldi. Bursa'yı spor kenti haline getirme yolundaki çalışmaların merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de aralıksız sürdüğünü dile getiren Başkan Altepe, bu yıl 3. Lige yükselen Karacabeyspor'u kutladı. Şampiyon Karacabey'in daha üst liglere çıkması için ellerinden gelen desteği verdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Artık çalışmalarımız profesyonel maçlara göre yapılıyor. Çim saha yeniden yapılıyor. Şuanda çimler hazırlanıyor ve önümüzdeki günlerde serilecek. Tribünler, çatılar, çevresi bunun yanında antrenman sahası da tamamlanmak üzere. Aydınlatma sistemleri kuruldu. Karacabeyspor yeni sezona inşallah yeni statta girecek" dedi.

Büyükşehir'den büyük dokunuş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Bakırköy, Tepecik, Yeşilova, Kumkadı, Ormankadı'yı birbirine bağlayan yolun aynı zamanda Karacabey'i Mustafakemalpaşa'ya bağlayan önemli güzergah olduğunu belirterek, özellikle tarımsal ürünlerin Bursa ve diğer pazarlara ulaştırılması noktasında bu yolun önem taşıdığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin büyük dokunuşlarıyla önümüzdeki 3 yıl içinde ilçe altyapısına 170 milyon TL'lik yatırım yapılacağını belirten Özkan, 30 – 35 yıl önce yapılan stadyumun yeniden doğuşunun da Büyükşehir Belediyesi sayesinde gerçekleşeceğini belirterek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Bakırköy Mahallesi Muhtarı Kazım Önen hem köy yolu hem de altyapı çalışmaları için, Karacabeyspor Kulüp Başkanı Uğur Koçak da stadyum yenilme çalışmaları nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Başkan Altepe, daha sonra ilçe kaymakamlığı arkasındaki meydanda düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'e Hizmette Ramazan Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement