Karacabey Köylerinde MHP Adaylarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Karacabey Köylerinde MHP Adaylarına Yoğun İlgi

Karacabey Köylerinde MHP Adaylarına Yoğun İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayları Fevzi Zırhlıoğlu ve Timur Özdemir Karacabey köylerinde kutlu doğum etkinliklerine katıldı.

26.04.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayları Fevzi Zırhlıoğlu ve Timur Özdemir Karacabey köylerinde kutlu doğum etkinliklerine katıldı.

Karacabey ilçesinin İkizce, Muratlı ve Seyran köylerindeki kutlu doğum etkinliğine katılan Zırhlıoğlu ve Özdemir'e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunup destek sözü verdi. Köylülerle oturup dertlerini dinleyen Zırhlıoğlu ve Özdemir, vatandaşlara kendilerine yetki verildiği takdirde köylülerin sorunlarını bildiklerini, sıkıntılarını bitireceklerinin sözünü verdi. Yaptığı ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Fevzi Zırhlıoğlu, "Karacabey'in İkizce, Muratlı ve Seyran köylerindeki hayırlarına katıldık. Bahar aylarında peygamber efendimizin doğumunu kutladık. Biz bu etkinlikte bulunmaktan mutlu olduk. Karacabeyli köylü hemşehrilerimiz bizleri çok güzel misafir ettiler. Vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Allah nasip ederde iktidar olursak vatandaşlarımızın bizden taleplerinin takipçisi olacağız. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün köylü milletin efendisidir sözünü tekrar yerine getirmek üzere gayret edeceğiz. Çiftçimizin üretimden çıktığını görüyoruz. Köylerde, Büyükşehir kanunu çıktıktan sonra yaşananlar. Çiftçimizi ciddi manada sıkıntıya sokmuştur. İnşallah 7 Haziran Karacabeyli çiftçimizi ve milletimizin yeniden ayağa kalktığı gün olacak. Biz vatandaşlarımızdan destek istedik, onlarda bize destek sözü verdiler. Çiftçiler üretmiş olduğu ürünleri satarken zarar etmeleri söz konusu. Bunlar bir çiftçi için kabul edilemez bir durum. Çiftçinin etine budu ne 30 bin lira zararı nasıl karşılayacak. Çiftçimiz ciddi manada sıkıntı içerisinde ayın 3'ünde açıklayacağımız seçim beyannamesinde çiftçimizle ilgili onların sıkıntılarını gidermeye yönelik çok ciddi hazırlıklarımız var" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey Köylerinde MHP Adaylarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement