Karacasu'da Bitirilemeyen Yol İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Karacasu'da Bitirilemeyen Yol İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Karacasu\'da Bitirilemeyen Yol İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Aydın’da 25 kilometrelik Karacasu-Kuyucak yolunun yaklaşık 10 yıl önce başlanılan genişletme çalışmaları nihayete erdirilemezken parça parça yapılan çalışmalardan bıkan vatandaşlar yolun bir an önce bitirilmesi için imza kampanyası başlattı.

05.08.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 25 kilometrelik Karacasu- Kuyucak yolunun yaklaşık 10 yıl önce başlanılan genişletme çalışmaları nihayete erdirilemezken parça parça yapılan çalışmalardan bıkan vatandaşlar yolun bir an önce bitirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Demokrasi Nöbeti tutulan Cumhuriyet Meydanında ilk imzaların atılmasıyla başlatılan kampanya sonucunda toplanan imzaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanlığına gönderileceği ifade edildi. 3 günde bin imzaya ulaşılırken 5 bin imzaya ulaşılmaya çalışılacağı kaydedildi.

HERKES İMZA VERMELİ

Vatandaşlar yapımı devam eden yolu kullanmaları nedeniyle araçlarının sık sık arızalandığını ifade ederken "Bunun yanında yaşadığımız can tehlikesi asıl sorun. Bu 25 km'lik yolun bir an önce bitmesini istiyoruz. Parça parça yapılması hem ulaşımı aksatıyor hem de araçlarımıza zarar veriyor" dediler. 25 km'lik bu yolun bir an önce tamamlanması için yetkilileri harekete geçirmeye çalışacaklarını söyleyen komisyon üyeleri Karacasulu vatandaşları duyarlı olmaya çağırıp imza vermeye davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacasu'da Bitirilemeyen Yol İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement