Karaciğer Nakli Hastanesi Eylülde Hizmete Hazır Olacak - Son Dakika
Yerel

Karaciğer Nakli Hastanesi Eylülde Hizmete Hazır Olacak

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi, eylül ayında hizmete hazır hale gelecek.

20.08.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Hastanesi, eylül ayında hizmete hazır hale gelecek.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile öğretim üyeleri, Karaciğer Nakli Hastanesi'ni Kalegöl Otel'de düzenledikleri toplantıyla masaya yatırdı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi ve İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Karaciğer Nakli Grubu Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile ilgili anabilim dalı başkanları ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda, Özgen ile Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yakupoğulları, Karaciğer Nakli Hastanesi'yle ilgili sunum yaptı. Sunumda Karaciğer Nakli Hastanesi'nin eylül ayı başında hizmete hazır hale getirileceği belirtildi.

Yılmaz da karaciğer nakli başta olmak üzere organ nakliyle ilgili mevcut çalışmalar, personel ve teçhizat durumu, ihtiyaçlar ve hedefler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Sunumların ardından öğretim üyeleri, organ nakilleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu, bazı talepleri sundu.

Rektör Prof. Dr. Çelik, sunumları ve teklifleri değerlendirerek, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Hastanesinin eylül ayı başında hizmete hazır hale geleceğini, böylece önemli bir projenin daha tamamlanmış olacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaciğer Nakli Hastanesi Eylülde Hizmete Hazır Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement