Karadağ'lı Hentbolcü Barjaktadoviç Osmangazi Belediyespor'da - Son Dakika
Güncel

Karadağ'lı Hentbolcü Barjaktadoviç Osmangazi Belediyespor'da

Karadağ\'lı Hentbolcü Barjaktadoviç Osmangazi Belediyespor\'da

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyspor, Karadağ Milli takımının kalecisi Sonja Barjaktaroviç'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

08.10.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyspor, Karadağ Milli takımının kalecisi Sonja Barjaktaroviç'i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bu yıl ilk kez mücadele ettiği Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Osmangazi Belediyesspor, ligin ilk üç maçında kalesinde yaşadığı sıkıntıyı, Rusya'nın Rostov Donu takımında oynayan Karadağ Milli Takımı kalecisi Sonja Barjaktaroviç'i transfer ederek çözdü.

Sezon başında Seda Yörükler, Marina Obucina, Maria Stejanovic ve Sandra Nikevic gibi isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Osmangazi Belediyespor, Sonja Barjaktaroviç ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İsmail Selimoğlu, "Hocamızın değerlendirmeleri sonucunda, kalede yaşadığımız sıkıntıyı kariyerinde Avrupa, Olimpiyat ve Hentbol Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları bulunan Karadağ Milli Takımının yıldızı Sonja Barjaktaroviç'i kadromuza dahil ettik. Takımımız için hayırlı olsun" dedi.

Sonja Barjaktoraviç'te, hentbolda bu güne kadar bir çok üst düzey başarı elde ettiğini, bundan sonra Osmangazi Belediyesi'nin başarısı için ter dökeceğini söyledi. Takımda bulunan Sandra Nikeviç'in Karadağ Milli Takımından arkadaşı olduğunu söyleyen Barjaktaroviç, "Osmangazi Belediyespor, hedefleri olan bir takım. İlk kez mücadele ettikleri süper ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Ben'de arkadaşlarımla birlikte takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadağ'lı Hentbolcü Barjaktadoviç Osmangazi Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement