Karadayı'da Tansiyon Yükseliyor! - Son Dakika
Güncel

Karadayı'da Tansiyon Yükseliyor!

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'da bu hafta Belgin (Funda Eryiğit) intikam almak için yıllardır aradığı yetimhane dosyasına Mahir sayesinde ulaşacak.

29.12.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BELGİN'İN SIRLARLA DOLU DOSYASI AÇILIYOR!

Hayattaki amacı, uzun yıllardır Vehbi'nin kasasında gizlediği dosyasına ulaşmak olan Belgin'in yeni bölümde ortaya çıkacak farklı yüzü izleyenleri çok şaşırtacak. Karanlık dünyanın acımasız yüzlerinden biri olan Belgin'in dosya sayesinde ulaşacağı yetimhane müdür yardımcısı Nedime'yle yüzleşmesi acılarla dolu geçmişini ortaya çıkaracak.

SACİDE TAŞANER KARADAYI'DA!

Sevilen oyuncu Sacide Taşaner, Karadayı'nın yeni bölümüne konuk oluyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinde canlandırdığı Binnaz karakteriyle izleyenlerin gönlünü fetheden Taşaner, dizide Belgin'in büyüdüğü yetimhaneden emekli olan müdür yardımcısı Nedime karakterini canlandıracak.

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ!

Nedime'ye Belgin'den önce ulaşmak için Feride ile araştırma yapan Mahir, tanınmamak için eski kimliğini kullanacak. İlk sezonda Hakime Feride ile avukat Salih İpek olarak tanışan Mahir bu kimliği kullanarak eski günleri de Feride'yle yad edecek.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği reyting rekortmeni Karadayı hafızalara kazınacak yeni bölümüyle 29 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da ATV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karadayı'da Tansiyon Yükseliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement