Karadeniz Bisiklet Turu'nda İlk Etap Marczynski'nin - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Bisiklet Turu'nda İlk Etap Marczynski'nin

Karadeniz Bisiklet Turu\'nda İlk Etap Marczynski\'nin

– ULUSLARARASI Karadeniz Bisiklet Turu'nda ilk günün galibi Torku Şekerspor'un Polonyalı bisikletçisi Tomasz Marczynski oldu.

16.05.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– ULUSLARARASI Karadeniz Bisiklet Turu'nda ilk günün galibi Torku Şekerspor'un Polonyalı bisikletçisi Tomasz Marczynski oldu.

Karadeniz Bisiklet Turu'nun ilk gün etabı Trabzon Faroz Balıkçı Barınağı önünden başladı. Türkiye'nin 3 takımla temsil edildiği yarışta Moldova, Sırbistan, Bulgaristan, Gürcistan ve Azerbaycan'dan toplam 54 sporcu mücadele etti. Trabzon-Rize-Trabzon'dan oluşan 162.5 kilometrelik ilk gün etabı, Trabzon Atatürk Köşkü önünde tamamlandı.

Etapta Marczynski 3.54.31'lik derecesiyle ilk sırayı alırken 2'nciliği Brisaspor'un Bulgar sporcusu Stefan Hrıstov 3.54.40'lik derecesiyle elde etti, 3'üncülüğü de Torku Şekersporlu Muhammed Atalay 3.55.13'le kazandı. Etabın özellikle son bölümündeki tırmanış kısmı bisikletçileri zorlarken, 2 sporcu yarışı terk etti. Bir çok sporcu da son 500 metreyi bisikletlerinden inerek tamamlayabildi.

Atatürk Köşkü önünde düzenlenen madalya töreninde dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz verdi. İlk gün etabını birinci bitiren Tomasz Marczynski sarı mayonun sahibi oldu. Marczynski, en iyi tırmanışçıya verilen mavi ve en iyi sprintere verilen kırmızı mayoları da aldı.

Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu'nun 173 kilometrelik ikinci etabı yarın Trabzon- Ordu arasında koşulacak. 4 etaptan oluşan yarışma, 19 Mayıs'ta Samsun'da sona erecek. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Bisiklet Turu'nda İlk Etap Marczynski'nin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement