Karadeniz Bölgesi Erişilebilir Hale Gelecek - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Bölgesi Erişilebilir Hale Gelecek

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı desteğiyle yürütülen Karadeniz İpekyolu Koridoru Projesi, mobil uygulama lansmanı ve fotoğraf sergisi açılışı 21 Kasım Cuma günü Taksim Metro İstasyonu Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

19.11.2014 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı desteğiyle yürütülen Karadeniz İpekyolu Koridoru Projesi, mobil uygulama lansmanı ve fotoğraf sergisi açılışı 21 Kasım Cuma günü Taksim Metro İstasyonu Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy'un davetli olduğu açılışta Windows, IOS, Android, Blackberry uygulamaları tanıtılarak Karadeniz Bölgesi'nin tarihi ve kültürel özellikleri anlatılacak.

Avrupa Birliği tarafından sağlanan 1,1 Milyon Euro destekle Türkiye, Gürcistan, Ermenistan ve Yunanistan'da gerçekleştirilen proje kapsamında Türkiye'de Karadeniz Bölgesi'ndeki turistik alanlar, mobil ortama aktarılırken, turizm ile ilişkili küçük ve büyük tüm işletmeler de erişilebilir hale getirilecek. Bölgedeki tüm yerel yönetimler, odalar, borsalar, işadamı derneklerinin katkı sağladığı projenin Türkiye'deki çalışmaları ise Ekonomistler Platformu tarafından yürütülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Bölgesi Erişilebilir Hale Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement