Karadeniz'de Kar Çilesi - Son Dakika
Güncel

Karadeniz'de Kar Çilesi

Karadeniz\'de Kar Çilesi

Samsun’un Bafra ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

24.01.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsun- Sinop karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı. Tipi şeklinde yağan kar nedeniyle Bafra'da kar kalınlığı 30 santimetreyi bulurken, şehir içinde ve Samsun-Sinop karayolundaki sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Kar ve buzlanma nedeniyle Samsun-Sinop yolunda kayan TIR'lar yolu trafiğe kapatırken, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolları açmak için yoğun çaba sarf etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ise Samsun-Sinop karayolunda devriye gezerek zor durumda kalan sürücülere yardım etti.

Bugün Samsun'da yapılacak olan açık öğretim sınavlarına gitmek için yola çıkan öğrencilerin birçoğu Samsun-Sinop karayolu Kazandere mevkisinde yolun kapalı olması nedeniyle Samsun'a sınava gidemedi. Yolda araçları kalan vatandaşlar ise çareyi yürümekte buldu. Çok sayıda sürücü de yolda zincir taktı.

Karayolları ve Büyükşehir ekipleri yolu kontrollü olarak trafiğe açarken, zaman zaman tipi halinde yağan kar ve yolda meydana gelen buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz'de Kar Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement