Karadeniz Derbisi Samsunspor'un - Son Dakika
Spor

Karadeniz Derbisi Samsunspor'un

Karadeniz Derbisi Samsunspor\'un

PTT 1. Ligin 27. haftasında Samsun’da oynanan Samsunspor-Orduspor maçını ev sahibi takım 1-0 kazandı.

12.04.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Ligin 27. haftasında Samsun'da oynanan Samsunspor- Orduspor maçını ev sahibi takım 1-0 kazandı. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, iyi bir maç olduğunu belirterek, "Orduspor takımının oyuncularını kutluyorum. Futbolu çirkinleştirmeden aslanlar gibi mücadele ettiler. Biz bu maçın böyle olacağını biliyorduk. Maçı kazanma adına çocuklarım 10 kişi kaldılar ve her şeyi sahaya yansıttılar. İyi bir maç oldu. İyi mücadele ettik, 3 puan aldık. 10 kişi kalmamıza rağmen gol atmak için bütün varyasyonları denedik. Sonunda golü bulduk, 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Bunu bekliyorduk" dedi.

Hasan'ın gördüğü kırmızı kart hakkında değerlendirme yapan Altın, "Biz böyle pozisyonlar hep veriyoruz. Futbol saliselere bağlı bir oyun. Ben oyunculara kızamıyorum. Çünkü hareketli bir oyun, ufak bir konsantrasyon eksikliğinde böyle pozisyonlar veriyoruz. Top bizdeyken hep kontratak yiyoruz. Hasan arkadaşımız bir konsantrasyon eksikliğinde kırmızı kart gördü. Bu gayet doğal, hatta orada yüzde 100 golü de kurtardı. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Samsunspor maçına iyi hazırlanmaya çalıştıklarını ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Bizim birinci önceliğimiz bu genç kadromuza deneyim kazandırmak. Onların ve kulübümüzün geleceğine emin adımlarla yürümeye çalışmak. Bugün de o müsabakalardan biriydi. Bunu ortaya koymaya çalıştık. Oyunun başından bitiş anına kadar arzu ve istekte hiçbir zaman geriye düşmedik. Özellikle ilk yarı oyun ortada dengede geçtiği sırada Samsunspor'un kırmızı kart nedeniyle eksik kalmasında oyun üstünlüğü ve zenginliği de bizim tarafa geçti. Fakat bu oyun üstünlüğü ve zenginliği bizde olmasına rağmen 71. dakikadaki gole engel olamadık. Kazanmış olduğumuz pozisyonlarda da golle sonuçlandıramadık. Biz bugün sadece müsabakayı kaybettik. Biz kaybederken kazananlar safında olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü bizim amacımız önümüzdeki yılları kazanabilmekti. Bugün de emin adımlarla yürüdüğümüzü düşünüyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karadeniz Derbisi Samsunspor'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement