Karadeniz Kalkınma Kurultayı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Karadeniz Kalkınma Kurultayı'na Doğru

Karadeniz Kalkınma Kurultayı\'na Doğru

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Uslu, 31 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında Çorum'da yapılacak 6. Karadeniz Kalkınma Kurultayı'nın ana temasının "Çorum Sanayileşmesi ve Tarihi Değerleri" olacağını bildirdi.

12.06.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 31 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Çorum'da yapılacak 6. Karadeniz Kalkınma Kurultayı'nın ana temasının "Çorum Sanayileşmesi ve Tarihi Değerleri" olacağını bildirdi.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Çorum'da düzenlenecek 6. Karadeniz Kalkınma Kurultayı'yla alakalı Karadeniz'in Özelliklerini Koruma Derneği (KÖK) Başkanı Murat Karayalçın'la görüştüklerini belirtti.

Ana teması "Çorum Sanayileşmesi ve Tarihi Değerleri" olarak belirlenen kurultayın Çorum'da yapılacak olmasında büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve CHP Çorum Tufan Köse'nin de yer aldığı görüşmeyle ilgili şunları kaydetti:

"Kurultayda, bu çok kültürlü medeniyet toplumunun avantajlarını öne çıkartacak tarzımızı göstermemiz gerekir. Özgüven sorununu aşmamız gerekiyor. 'Bizim gücümüz, potansiyelimiz, imkanlarımız sorunlarımızı çözmeye yeter' diyebilmeliyiz. Ekonomik ve sosyal kalkınmayı desteklemeliyiz. Bölgenin kalkınmasına destek verecek bu çalışmaya arkadaşlarımızla birlikte katkı veririz. Çorum ayağında yapılması gerekenlerde de yardımcı oluruz." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karadeniz Kalkınma Kurultayı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement