Karadeniz Mahallesi'nde Yaşanan Hırsızlıklar Esnafı İsyan Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Mahallesi'nde Yaşanan Hırsızlıklar Esnafı İsyan Ettirdi

Karadeniz Mahallesi\'nde Yaşanan Hırsızlıklar Esnafı İsyan Ettirdi

Aynı tip araçla mağaza ve atölyelere gelerek hırsızlık yapan kişilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülenmesine rağmen yakalanamaması esnafı isyan ettirdi.

05.08.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı tip araçla mağaza ve atölyelere gelerek hırsızlık yapan kişilerin güvenlik kameraları tarafından görüntülenmesine rağmen yakalanamaması esnafı isyan ettirdi.

Haber - Kamera: Bulut MÜLHİM İstanbul DHA

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde yaklaşık on beş gün içerisinde çok sayıda iş yerinden hırsızlık gerçekleşti. Özellikle tekstil atölyeleri ve mağazalarında gerçekleşen hırsızlıklar esnafın büyük maddi kayba uğramasına neden oldu. Ramazan bayramından bu güne kadar soyulan üç atölye ve mağazadan yaklaşık 300 bin liralık mal çalındığını belirten mahalle esnafı hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık anları iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde aynı tip araçla değişik iş yerlerine gelen hırsızların tekstil ürünlerini araca yüklemeleri görülüyor. İnsan ve araç trafiğinin olduğu sabah saatlerinde iş yerlerinden hırsızlık gerçekleştiren şahısların rahat tavırları dikkati çekti.

Mağazası soyulan esnaf Mehmet Aydan 90 bin liralık zararının olduğunu belirterek, "Sabah geldiğimde kilitlerin olmadığını gördüm. İçeri girdiğimde hiçbir şey yoktu. 80 bin liralık malzeme ve 10 bin lira da nakit para aldılar. Bu mahallede her Allahın günü bir yer soyuluyor. Karakol üstüne gitmiyor. Arıyoruz diyorlar. Kamera görüntüleri var ama kimse üstüne gitmiyor" şeklinde konuştu.

Hemen her gün bir iş yerine hırsız girdiğini söyleyen İbrahim Irmak ise, "Atölyem soyuldu. Sabah 06: 30 gibi geliyorlar. Komşularımız görüyor ama bizim taşıdığımızı zannediyorlar. 3 bin gömlek 8 bin metre de kumaş götürüyorlar. Değeri yaklaşık 80 bin lira. Ramazana girdiğimizden beri hemen, hemen her gün bir yer soyuluyor. Ben biraz da polislerin görevini yapmadığını düşünüyorum. Elimizde kamera kayıtları var ama daha net delil getirin diyorlar. Hırsızlığı yapan genelde aynı araba" dedi.

Emniyetin görevlilerinin hırsızları yakalayamamasına isyan eden Seyfettin Senin ise, "Bayramın ikinci günü girdiler. Sabah saatlerinde geliyorlar, saatleri belli. Yaklaşık 100 bin lira değerinde malımız gitti. Karşımızda bekçi olmasına rağmen adamlar çok rahat. Polisin görevini yapmasını istiyoruz ama polis görevini yapmıyor" şeklinde konuştu.

Büyük maddi kayba uğrayan esnaf hırsızların bir an önce yakalanmasını bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Mahallesi'nde Yaşanan Hırsızlıklar Esnafı İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
    15:29 Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, bir otomobilde uyuşturucu ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti
    15:27 Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti

    Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e düzenledikleri etkinlikler için araç desteği için teşekkür etti. Kököz, Başkan Çelik'i doğa yürüyüşlerinde görmeyi beklediklerini söyledi.

  • Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi
    15:25 Denizli'de Teknik Tekstil Semineri Gerçekleştirildi

    Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Denizli Şubesi işbirliğiyle teknik tekstil alanında bir seminer düzenlendi. Seminerde, Spinteks firmasının Genel Müdürü Yalın Aydın, carbon fiber ve kompozit tekstillerin Denizli'deki serüvenini anlattı.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'
    15:25 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: 'AK Parti belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir'

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'da yaptığı konuşmada, AK Parti belediyeciliğinin gerçek belediyecilik olduğunu belirterek, Kastamonu'nun tüm ilçelerinin doğal gaza kavuşması için süreci takip edeceğini söyledi. Yumaklı, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ve Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin AK Parti adayları tarafından kazanılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yumaklı hükümetin vatandaşın duasına ihtiyacı olduğunu ifade ederek, duaların en büyük destek olduğunu belirtti.

  • İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu
    15:24 İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü Yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

    İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü yüzücüsü Masal Özgü Koyuncu, Sakarya'da düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre ve 100 metre çiftpalet branşında birinci oldu. 14-17 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada Koyuncu, 100 metre mesafesinde Türkiye rekorunu kırdı ve milli takım barajını geçti.

  • Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı
    15:23 Edirne Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında pazar yerleri işletme protokolü imzalandı

    Edirne Belediyesi ile Edirne Pazarcılar Odası arasında kentteki pazar yerlerinin işletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni protokolün hazırlandığını ve tüm sebze meyve pazarlarının düzeninden odanın sorumlu olacağını belirtti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Gürkan, açılışı geciken Cumartesi Pazarı hakkında da bilgi verdi. Edirne Pazarcılar Odası Başkanı Şeref Hasır ise Gürkan'a teşekkür etti. Ayrıca, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleceğin Yazarları Projesi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.


Advertisement