Karadeniz Modeli İlginç Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Modeli İlginç Evlenme Teklifi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Emre Kahraman adlı bir kişi, deniz kenarında yemeğe davet ettiği 6 yıllık sevgilisine, balıkçı teknesine astırdığı pankartla evlilik teklifi etti.

17.04.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Emre Kahraman adlı bir kişi, deniz kenarında yemeğe davet ettiği 6 yıllık sevgilisine, balıkçı teknesine astırdığı pankartla evlilik teklifi etti.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Düzce Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler biriminde çalışan Emre Kahraman, altı yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bahar Uğurlu'ya hazırladığı sürpriz evlenme teklifi gelin adayını heyecanlandırdı. Çiftin, Akçakoca'da deniz kenarında bulunan bir balık lokantasında yemek yediği sırada lokantanın deniz tarafına yaklaşan bir balıkçı teknesine büyük bir afişe yazılı olan "Bahar, benimle evlenir misin?" yazılı pankartın açılmasıyla birlikte, gelin adayı Bahar Uğurlu şaşkına döndü. Gelin adayı daha şaşkınlığını üzerinden atamadan Damat adayı Emre Karaman ise ayağa kalkarak, bir buket çiçek vererek evlenme teklifinde bulundu. Damat adayı daha sonra restoranda bulunan diğer müşterilerin alkışları arasında "Evet" cevabı aldığı gelin adayının parmağına söz yüzüğünü taktı.

Evlilik teklifi karşısında şaşkınlık içerisinde kaldığını söyleyen gelin adayı Bahar Uğurlu, "Heyecanlandım, küçük şeyler tahmin ediyordum ama bu kadarını hiç tahmin etmiyordum. Çok güzel bir duygu şu an. Çok fazlasıyla şaşırttı beni, bunu hayal bile edemezdim" dedi.

Damat adayı Emre Kahraman ise, "Evlenme tekliflerini uzun zamandır planlıyordum. İnternet üzerinden bile araştırıyordum, nasıl yapsam, nasıl etsem diye. Altı yıldır arkadaşlığımız var. Arkadaşlarımında yardımıyla böyle bir sürpriz yaparak teklifte bulundum. Uzun yıllar mutlu oluruz inşallah" diye konuştu.

Birlikte yemek yiyen çiftin sevinci gözlerine yansıdı ve mutluluklarını dile getirdiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Modeli İlginç Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement