Karadeniz Müziğinin Acı Kaybı! 'Kemençeyi Konuşturan Adam' Öldü - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Müziğinin Acı Kaybı! 'Kemençeyi Konuşturan Adam' Öldü

'Kemençeyi konuşturan adam' lakabıyla tanınan Karadeniz müziğinin efsane isimlerinden İbrahim Gülpınar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

28.01.2016 00:13  Güncelleme: 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz müziğinin duayenleri arasında gösterilen ve 'Kemençeyi konuşturan adam' lakabıyla tanınan İbrahim Gülpınar (45) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

BEYAZ SHOW'A DA KONUK OLMUŞTU

Bir dönem internet paylaşma rekoru kıran videolarıyla komedyen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a konuk olan Gülpınar, Geçtiğimiz hafta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve anjiyo olmuştu.

KALP KRİZİ TEKRARLADI

Tedavisine evde devam edilen Gülpınar akşam saatlerinde yeniden geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayat gözlerini yumdu.

CUMA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Sanatçı Gülpınar'ın cenazesinin cuma günü Giresun'un Tirebolu ilçesine bağlı Aslancık Köyü'ne getirilerek Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.

Karadeniz Müziğinin Acı Kaybı! \'Kemençeyi Konuşturan Adam\' Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz Müziğinin Acı Kaybı! 'Kemençeyi Konuşturan Adam' Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • kürt: lazlar tcnin yanında oldugu sürece ölürler direnin lo 0 20 Yanıtla
    Türk: tcye kurban ol sen... 3 0
  • rizeli : ADANALI bir lazdan daha kurtulduk demissin ya saygisiz herif... sen besiktekileri ne yapacan esas o lardan kork daha bulundugun sehirdekileri saymiyoruz bile bizsiz nefes alamzsiniz ama atmaya gelince mangalda kul birakmazsiniz ezik ve oyle yasamay devam edeceksiniz ezik dogdugunuz icin yapacak bisey yok sizde oluye saygi yokki diriye saygi bekleyelim karakter yoksunu herif bir gun seninde akrabanin veya senin arkadan boyle derlerse sakin uzulme ektigini bicersin. 15 1 Yanıtla
  • DAŞO: Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun... 16 0 Yanıtla
  • Türk: Allah rahmet eylesin. gerçek sanatcilar bunlar.anadoluda cok var. ama degerini bilen az 9 0 Yanıtla
  • GIRESUNLU: Seni unutmicaz bizleri doğalliginla çok güldürdün Civelek ailesi olarak ailesine başsağlığı diliyorum Giresun ağlıyor 6 1 Yanıtla
  • Xevxek: Has adamdı Allah rahmet eylesin çok düğünlerde gördüm 6 1 Yanıtla
  • gringo: öttürüyodu kemençeyi toprağı bol olsun.. 5 1 Yanıtla
  • Serkan : Adanalı yazıklar olsun sana bolunursek bolerler unutma. 3 0 Yanıtla
  • ismail: Allah rahmet eylesin Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin ailesinin ve yakınlarının ve Aziz milletimizin başısağolsun ruhu şad mekanı cennet olsun nur içinde yatsın Bismillahirrahmanirrahim "Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn." Amin 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement