Karadeniz Sahilinde "Ramazan Ayı Spor Şenliği" - Son Dakika
Güncel

Karadeniz Sahilinde "Ramazan Ayı Spor Şenliği"

Ordu'da, ramazan boyunca sağlıklı yaşamın sürdürülebilmesi adına düzenlenen "Ramazan Ayı Spor Şenliği" büyük ilgi görüyor.

28.06.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da, ramazan boyunca sağlıklı yaşamın sürdürülebilmesi adına düzenlenen "Ramazan Ayı Spor Şenliği" büyük ilgi görüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ramazan etkinlikleri kapsamında, Karadeniz sahili üzerindeki Atatürk Parkı'na "Spor Sokağı" kuruldu.

7'den 70'e herkesin spor aktivitesinde bulunabildiği alanda boks, basketbol, penaltı atışları, halat çekme, masa tenisi, satranç, canlı langırt, badminton, dart ve mini golf için imkan sağlanıyor.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Spor Sokağı'nı ziyaret etti. Balkanlıoğlu, burada spor yapanları bir süre izledikten sonra dart oynadı, penaltı atışları gerçekleştirdi.

Balkanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'da, ramazan ayında anlamlı bir etkinliğin hayata geçirildiğini belirterek, spor yapmak isteyen herkesin Spor Sokağı'na uğraması gerektiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, burada güzel bir ortam hazırladığına dikkati çeken Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"Spor Sokağında sporun her çeşidini görmek mümkün. Burada herkese hitap edecek çeşitli etkinlikler var. Bilek güreşi, masa tenisi, insanların bağlandığı canlı langırt oyunu, basketbol potaları, badminton gibi oyunlar var. Küçük çocukların beden ve vücut hareketleri yaparken kendilerine zarar vermeden bunu başarabilecekleri çeşitli sistemler kurulmuş. Her gün büyük bir keyifle ve hiçbir ücret ödemeden burada spor yapabilirler. Böylelikle gençler spora alıştırılmış oluyor."

Gençlerin, spora ilgilerinin devam edebilmesi adına spor merkezlerine kayıtlarının alanda da yapılabildiğini anlatan Balkanlıoğlu, "Belki binlerce gencimiz bu şekilde sporcu sıfatı kazanmış olacak. Türkiye'de ilk olan bu uygulamayı Ordu'da hayata geçiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü tebrik ediyorum. Ramazan ayına özel spor alanı oluşturuldu. Sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyen herkesi Spor Sokağı'na davet ediyorum." dedi.

Vali Balkanlıoğlu, organizasyonun, ramazan ayı boyunca hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karadeniz Sahilinde 'Ramazan Ayı Spor Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement