'Karadenizli Trump' Abdullah Topçu Sosyal Medya Fenomeni Oldu - Son Dakika
Güncel

'Karadenizli Trump' Abdullah Topçu Sosyal Medya Fenomeni Oldu

Giresunlu Abdullah Topçu, ABD başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliğiyle dikkatleri çekiyor. 'Karadenizli Trump' sosyal medyada kısa sürede fenomen oldu.

12.11.2016 20:11  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele ilçesine bağlı Köprübaşı Beldesi'nde daha önce belediye başkanlığı görevi yapan Topçu, dış görünümüyle Trump'a benziyor.

VATANDAŞLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR

Topçu, Trump'a benzemesinden dolayı yoğun ilgi görüyor. Sosyal medyada fotoğraflarıyla beğeni kazanan Topçu, gittiği her yerde şaşkın gözlerle karşılaşırken vatandaşlar, kendisiyle fotoğraf çekiliyor.

"MEŞHUR OLDUK"

Fiziki özelliklerinin yanı sıra giyim kuşamıyla Trump'ı andıran Topçu, "Fotoğraf çektirmek için çevreden herkes peşimize düşüyor. Meşhur olduk. Bu benzerlik esprileri de beraberinde getirdi. 'Dolar ne olacak, emeklilere ne kadar zam yapacaksınız' diye espriler yapılıyor. Ben de onlara espriyle cevap veriyorum" dedi.



TRUMP'IN BAŞKANLIĞI HAYIRLI OLACAK

Sputnik'te yer alana habere göre, Trump'ın başkanlığının Türkiye için hayırlı olacağına inandığını ifade eden ve ABD'nin Fethullah Gülen'i iade etmesini bekleyen Topçu, "Televizyonlarda takip ettiğimiz kadarıyla başkan Trump, Türkiye ile ilgili çok güzel mesajlar veriyor. Ben başkanlığının hayırlı olacağı kanaatindeyim. Tüm temennimiz o yönde" dedi.

Topçu'nun eşi Ayşe Keskin de eşinin Trump'a benzemesinden dolayı herkesin şaşkınlıkla yaklaştığını anlattı.

Topçu, "Eşimin büyük bir ülkenin başkanına benzemesi gurur vericidir. Trump'ın başkanlığının dünya, Amerika ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

\'Karadenizli Trump\' Abdullah Topçu Sosyal Medya Fenomeni Oldu

Son Dakika Güncel 'Karadenizli Trump' Abdullah Topçu Sosyal Medya Fenomeni Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement