Karadenizliler Şenliğinde Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Karadenizliler Şenliğinde Gerginlik

Karadenizliler Şenliğinde Gerginlik

Çanakkale Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Karadenizliler Bahar Şenliği’nde, AK Parti milletvekili adayı Bülent Turan’ın konuşması esnasında gerginlik yaşandı.

31.05.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Karadenizliler Bahar Şenliği'nde, AK Parti milletvekili adayı Bülent Turan'ın konuşması esnasında gerginlik yaşandı. Tüm milletvekili adaylarının konuştuğu şenlikte, son olarak sahneye çıkan Turan'a "Burası siyaset alanı değil" diyerek tepki gösteren bir kişiyle şenliğe katılan diğer vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Çan- Biga yolu 5. kilometredeki Altıkulaç köyü Dikmen yolu üzerindeki Hafızın Düzlüğü'nde Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAKARDER) tarafından organize edilen 11. Geleneksel Karadenizliler Bahar Şenliklerine katılan milletvekili adayları sırayla söz aldılar. Söz alan milletvekili adaylarından sıra AK Parti milletvekili adayı Bülent Turan'a geldiğinde, bir vatandaş şenlik alanının siyaset alanı olmadığını söyleyerek tepki gösterdi. Bu sırada şenliği izleyen diğer vatandaşlar araya girmek istedi. Yaşanan arbede, jandarma ekiplerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi. AK Parti milletvekili adayı Bülent Turan, "Ben Karadeniz insanını tanırım, onlar da beni tanıyor. Bu ülkede kim söz sahibi, kim sabırlı, kim değil, kim demokrat, kim değil yeniden görmüş olduk. Ben selam verip inecektim. Fakat diğer siyasi partilerimiz bize ithamlarda bulundukları için cevap verme ihtiyacı hissettim. Burası er meydanı, burada herkes konuşur, herkes tartışır" dedi.

Yaşanan gerginliğin ardından, şenlik eğlenceyle devam etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadenizliler Şenliğinde Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement