Karaduman, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile İlgili Açıklamada Bulundu - Son Dakika
Yerel

Karaduman, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile İlgili Açıklamada Bulundu

Karaduman, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile İlgili Açıklamada Bulundu

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman parti binasında basın toplantısı düzenledi.

09.06.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman parti binasında basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yaptığı açıklamada, 10 Ağustos'ta halk oylaması ile yapılacak olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Karaduman, "Geçtiğimiz hafta Genel Merkez de Teşkilat Başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu'yu ziyaret etti. Genel başkanlığımız da boşalan kadrolar vardı ve bununla ilgili olarak genel başkanımız ve başbakanımız atamalar yaptı. Bununla ilgili olarak yeni teşkilat başkanımız Süleyman Soylu oldu. Biz hem kendisine hayırlı olsun ziyareti hem de yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili değerlendirme yapmak istedik. Bu ziyaretimiz de aynı zamanda Zonguldak'ımızın simgesi olan madenci heykeli ettik kendisine. Teşkilatla ilgili olarak kendisine yaptığımız çalışmaları aktardık. Önümüzde ki süreçte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak kendisine bilgi verdik. Tabi bu arada 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili de yaptığımız çalışmalarla ilgili de değerlendirme yapma şansımız oldu. Teşkilat başkanımız önümüzde ki süreçte teşkilatlarımız da teşkilat performans sistemini hayata geçtiğini bundan sonra ki süreçte teşkilat çalışmalarının bu şekilde olacağını ifade ettik." dedi.

TEŞKİLATLARIMIZIN ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE KARNELERİ TUTULACAK

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Karaduman, "Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de sandık çalışmalarımızın ivedi bir şekilde hazırlanıp genel merkeze gönderilmesini talep etti bizden. Tabi bu tüm Türkiye'de çalışmalar başladı. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra sandık çalışmalarımıza başlamıştık. Şuanda teşkilatta ki arkadaşlarımız 19 mahallemizde ki 3 tane beldemizde ki ve köylerimizde ki sandık başkanlarını ve müşahitlerini tespit ediyorlar önümüzde ki süreçte bunları genel merkeze iletip beraberinde hemen eğitim toplantılarına başlayacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 10 Ağustos da sandık başında duracak sandık görevlilerimizi eğitmiş olacağız. Bununla beraber teşkilat performans sistemi bizim zaten geçmişte teşkilatın yaptığı çalışmaları kapsıyor. Bunları bir form eşliğinde hepsi kayıt altına alınacak. Bunların içinde üye çalışmaları, resmi kurum ziyaretleri, dernek ziyaretleri, sivil toplum ziyaretleri teşkilatta yaptığımız ilçe toplantılarımız, mahalle toplantılarımız, ilçe danışma toplantılarımız hepsi bu teşkilat performans sisteminin içinde olacak. Bütün teşkilatlarımızı önümüzde ki süreçte karneleri bu şekilde tutulacak ve önümüzde ki yapılacak kongreler de olsun, teşkilat çalışmaların da ve bayrak değişimlerinde bu çalışmalar ile yeni gelecek arkadaşlara veya devam edecek arkadaşlara bir ışık tutmuş olacak. Biz bunu zaten çalışmalarını geçtiğimiz günler de yaptığımız kongreden sonra yapıyorduk zaten. Şimdi bunların hepsini kayıt altına almış olacağız. İnşallah teşkilatlarımız için hayırlısı olur" dedi.

TEŞKİLATLARDA YENİLENME SÖZ KONUSU SADECE DEDİKODU

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Karaduman, "Zonguldak ile ilgili gündem de olan teşkilatlarda yenilenme söz konusu biliyorsunuz. Onu da kendisine sorduk. Bununla ilgili olarak da her seçimden sonra bu tip dedikoduların çıktığını şuanda Zonguldak'ta bununla ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını ifade etti. Tabi önümüzde ki süreçte farklı bir çalışma olur mu onu bilemiyoruz. Bize ifade ettiği şeklinde bende size bunu aktarmak istiyorum. Biz teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde inşallah 10 Ağustos'ta halk oylaması ile yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de AK Parti'yi temsil edecek bir Cumhurbaşkanın seçilmesini isteriz. İnşallah bu seçimde de çalışarak teşkilatların üzerine verilen görevi yerine getirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaduman, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile İlgili Açıklamada Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement