Karaduman, Soykan'ı Andı - Son Dakika
Yerel

Karaduman, Soykan'ı Andı

Karaduman, Soykan\'ı Andı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyaspor’u namağlup olarak süper lige çıkartan iş adamı Nurettin Soykan’ı ölümünün 6. yılında rahmetle andıklarını söyledi.

07.05.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyaspor'u namağlup olarak süper lige çıkartan iş adamı Nurettin Soykan'ı ölümünün 6. yılında rahmetle andıklarını söyledi.

Karaduman, yaptığı yazılı açıklamada, devbraldığında bir sandalyesi bile olmayan Malatyaspor'a büyük tesisler kazandıran Soykan'ın Malatya'ya da hayat verdiğini ifade etti.

Binlerce kişiye de yardım eden Nurettin Soykan'ın, kazandıklarını hep Malatya için harcadığını belirten Karaduman, "Malatyaspor'u yoktan var edip, namağlup olarak Süper Lig'e çıkardıktan sonra da tek kuruş borç bırakmadan emin ellere teslim etti. Malatyaspor'a yaptıklarını unutamayız. Onun, bugünkü Süper Lig'e çıkardığı Malatyaspor'u Malatyalılar olarak koruyamadık ve amatöre gidişini de hep birlikte seyrederek, efsane başkanın kemiklerini sızlattık. Bugün Malatyaspor amatör kümeye kadar düşmüştür. Ancak yıllar sonra Malatya'ya gelen iş adamı Adil Gevrek'in Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Yeni Malatyaspor'u şampiyon yaparak, PTT 1. Lige çıkarması bizleri mutlu etmiştir. Katkı verenleri kutluyor, şampiyonluğun 6 yıl önce aramızdan ayrılan rahmetli Soykan'a bir anma tesellisi olmasını diliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaduman, Soykan'ı Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement