Karadut Lokumu Her Derde Deva - Son Dakika
Ekonomi

Karadut Lokumu Her Derde Deva

Karadut Lokumu Her Derde Deva

Balıkesir’in Havran ilçesinde bir firma, yorgunluk ve halsizlik ile yaşlanmayı önleyen vitamin deposu karadudun lokumunu yaptı.

24.06.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde bir firma, yorgunluk ve halsizlik ile yaşlanmayı önleyen vitamin deposu karadudun lokumunu yaptı.

Edremit-Havran kara yolu üzerinde 25 yıldır faaliyet gösteren Üstün Gıda, karadudun reçeli, suyu, eksratı ve pekmezinden sonra yeni ürünü karadut lokumunu da görücüye çıkardı. İşletmenin satış yöneticisi Fatma Akyurt, "Zeytin ve zeytin yağından salçaya kadar bir çok farklı gıda imalatı ve satışı yapıyoruz. Karadut lokumunu ilk kez denedik. Kendi ev yapımımız doğal lokumun yanında karadut şekerini de üretmeye başladık. Bildiğim kadarıyla Ege bölgesinde bizim dışımızda karadut lokumu ve şekeri imal eden firma yok. İlk olmanın gururunu yaşıyoruz. Aroması ve tadı ile iddialıyız. Şeker hastalarını da unutmadık. Kendileri için de özel lokum ürettik. Şu ana kadar satışlardan gayet memnunuz. Gelen talebe göre ihracat yapabiliriz" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Karadut Lokumu Her Derde Deva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement